Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”
Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre următoarea vacanță pe care și-ar dori să o facă doar cu soțul ei, Mădălin.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și vorbește adesea cu urmăritorii prin videoclipuri pe care le face pentru ei. Aceasta răspunde la tot felul de întrebări, curiozități pe care oamenii le au legate de ea și de întreaga familie și nu ezită să împartă de fiecare dată momente frumoase din viața ei. De curând, urmăritorii de pe rețelele de socializare au fost luați și ei în vacanța în care vedeta a mers alături de soț și de cei doi copii  și a ținut la curent până acum pe toți cei care au fost interesați de

locurile în care au stat cazați, de mâncare, de prețurile șezlongurilor  sau de împrejurimi.

Cristina Șișcanu plănuiește următoarea vacanță?

Citește și: Cristina Șișcanu, anunț important pe rețelele de socializare! „Eu produc foarte mult conținut. E un volum destul de mare de muncă și am nevoie de ajutor.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”

Nici nu s-a întors bine din vacanță, iar gândul vedetei este deja la următoarea. Aceasta a făcut un videoclip pe rețele de socializare în care a vorbit despre mai multe aspecte din călătoria în care a fost alături de familie.

De această dată, prezentatoarea TV și-ar dori să aibă o plecare în doi, adică ea și soțul ei, deoarece sunt multe responsabilități atunci când sunt și copiii. Cu toate acestea, spune că sunt cuminți și că nu le fac probleme atunci când sunt plecați împreună, ba chiar au și ei timpul necesar pe care să-l petreacă, deoarece Petra și Filip au activități pe care le desfășoară în doi. 
“Aceasta a fost și întrebarea soțului meu. Nu știu dacă apucăm să bifăm vara asta o plecare în doi, dar e posibil.Nu știm încă unde, când, cum, nu știm nici dacă se va săvârși. Pe noi nu ne deranjează prezența copiilor. Sunt destul de cuminți. Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii, dar reușim să ne bucurăm și noi unul de celălalt ca și cum ar fi în doi.
Pentru că mai au și ei activități doar ale lor, am mai avut și noi ore pe care le-am petrecut doar noi doi, deci a fost ok.”,
a povestit Cristina Șișcanu  pe rețelele de socializare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Cristina Șișcanu despre preferințele cu privire la vacanțe. „Cu banii de pe vacanță puteam să ne luăm terenuri, să ne facem casă.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies