Cristina Șișcanu răspunde celor care au zis că soțul ei, Mădălin, a venit forțat la slujba de aniversare a celor 13 ani de căsnicie. „Ca să vezi cât e de ușor să manipulezi lumea.”

Cristina Șișcanu răspunde celor care au zis că soțul ei, Mădălin, a venit forțat la slujba de aniversare a celor 13 ani de căsnicie. „Ca să vezi cât e de ușor să manipulezi lumea.”
Cristina Șișcanu răspunde celor care au zis că soțul ei, Mădălin, a venit forțat la slujba de aniversare a celor 13 ani de căsnicie. „Ca să vezi cât e de ușor să manipulezi lumea.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vorbit despre slujba în care au aniversat 13 ani de căsnicie.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat 13 ani de căsnicie și s-au hotărât să facă o slujbă de mulțumire pentru anii petrecuți împreună. Cum începutul slujbei a fost mai stângaci pentru Mădălin Ionescu, comentariile nu au contenit să apară, astfel că cei doi au auzit chiar și varianta că soțul ei a venit forțat la sjubă.

Cristina Șișcanu: Cum te simți după slujba de ieri?

Mădălin Ionescu: După slujbă? Bine. Foarte bine.

Cristina Șișcanu: Ai fost cam... la începutul slujbei ai avut niște momente pe care le-ai gestionat un pic foarte emoționat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mădălin: Oamenii sunt cum sunt.

Am scăpat telefonul, mi s-au spart ochelarii. Nu reușeam să mă organizez. Și părintele a început slujba fără să mă organizez. Le puneam într-un buzunar în care nu exista. Și aveam senzația că e buzunar, dar era doar căptușeala de pe interior și cădeau pe lângă. Lasă-i pe oameni să creadă ce vor ei, că oricum nu le scoți din cap.

Cristina: E incredibil cum lumea poate să fie manipulată de un moment.

Acela a fost un moment la început, până s-au așezat lucrurile. Ca să vezi cât e de ușor să manipulezi lumea.

Cum a fost slujba pentru Cristina și Mădălin și ce a ținut să transmită prezentatoarea TV după eveniment

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, despre influența banilor în viața unui om: „Pur și simplu apariția banilor în viața lor le accentuează o anumită latură.”

Așa cum a prezentat imediat după eveniment, slujba nu a fost lipsită de peripeții, iar vedeta a ținut să spună încă de atunci ce s-a întâmplat cu soțul ei. „ A început slujba, dar “mirele” Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului … doar cu nașa. Suna alarma de acasă si l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari !”, a scris Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea TV a mai ținut să spună încă dinainte de eveniment că este foarte emoționată și că înseamnă ceva special pentru ea. “Sunt așa emoționată un pic și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și că trăim în armonie. Asta este foarte important și vreau să mă rog să ne ajute în continuare .”, a mai spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu, despre influența banilor în viața unui om! „Pur și simplu apariția banilor în viața lor le accentuează o anumită latură.”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies