Cristina Șișcanu răspunde comentariilor răutăcioase primite după slujba din weekend. Ce le transmite celor care vor să o vadă despărțită de Mădălin? "Îți freci mâinile și aștepți ca ea să se despartă"

Cristina Șișcanu răspunde comentariilor răutăcioase primite după slujba din weekend. Ce le transmite celor care vor să o vadă despărțită de Mădălin?
Cristina Șișcanu răspunde comentariilor răutăcioase primite după slujba din weekend. Ce le transmite celor care vor să o vadă despărțită de Mădălin? "Îți freci mâinile și aștepți ca ea să se despartă"

Cristina Șișcanu răspunde comentariilor răutăcioase de după slujba din weekend.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au oficiat o slujbă în weekend, eveniment cu ocazia sărbătoririi celor 13 ani de căsnicie. Aceasta a ținut să transmită pe tot parcursul evenimentului, dar și după, el detalii cu cele întâmplate la biserică, iar unii au văzut micile peripeții ca pe un semn rău pentru căsnicia lor, în timp ce alții au dat de înțeles că s-ar bucura ca cei doi să se despartă. 

„Nu pot să cred așa ceva. Câte comentarii au fost după evenimentul din weekend. Noi am făcut o slujbă de mulțumire, slujbă pe care am mai făcut-o și acum câțiva ani, de mulțumire și binecuvântare pentru căsnicia noastră. Că „e un semn că Mădălin a avut chestia aia cu telefonul, că îl scăpa, că e un semn rău ăsta, că ați făcut slujbă că vă este teamă că nu treceți peste 13, că o să pățești ca Prodanca”.
Stau și mă întreb cu ce le influențează viața lor relația mea de cuplu, ceilalți sunt nefericiți sau invers, dacă eu aș fi nefericită și Doamne ferește ne-am despărți, ar fi mai bine celor care au comentat în acest sens? Adică ce legătură există între viața mea privată și viața lor privată? Ce ar avea ei de câștigat dacă aș fi nefericită în viața mea privată? Că poate nu văd eu vreo legătură.
E foarte ciudat, dureros să știi că unii oameni se pot bucura de necazul tău.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Ce mesaj le-a transmis Cristina Șișcanu celor care vor să o vadă despărțită de Mădălin Ionescu

Citește și: Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta este nemulțumită de comentariile răutăcioase de le rețeta cu pârjoale: „Toate gospodinele au sărit de fund în sus.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu le răspunde celor care o critică pentru faptul că face reclamă la diferite produse: „Ce vă interesează pe voi din ce îmi câștig eu banii? Care este treaba voastră?”

Cristina Șișcanu a ținut să transmită și un mesaj urmăritorilor care îi vor rău, spunând că nu înțelege de ce anume ar fi aceștia în câștig dacă ea și Mădălin ar rupe relația.

Nu înțelege de ce încontinuu oamenii îi vor răul și ce anume ar avea de câștigat dacă prezentatoarea TV ar fi nefericită în viața privată.  „Cei care au comentat susțin practic că ei s-ar bucura dacă noi ne-am despărți. De ce să te bucuri? Cu ce se îmbunătățește viața ta dacă noi ne-am despărți? Cu ce? Sunt curioasă să înțeleg rațiunea celor spuse. Pe lângă faptul că nu știu cum poți să dorești răul cuiva, stau și mă întreb cu ce te-ar ajuta pe tine, cel sau cea care ai comentat în felul acesta, să stai să râzi, să îți
freci mâinile și să aștepți ca el și ea să se despartă? De ce?”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Șișcanu le răspunde celor care o critică pentru faptul că face reclamă la diferite produse! „Ce vă interesează pe voi din ce îmi câștig eu banii? Care este treaba voastră?”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies