Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!”

Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului
Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului

Un simplu dulap a pornit scandalul între Cristina Şişcanu si Roxana Nemeş la "Bravo ai stil - Celebrities"

Apariția unei noi concurente în peisajul "Bravo ai stil- Celebrities" nu pare a fi pe placul concurentelor Bianca Rus, Cristina Şişcanu, Deea, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Theo Rose și Andreea Tonciu. Ultima ceartă mocnită a început în culisele emisiunii, chiar la cabina de machiaj unde fetele se pregăteau de zor pentru emisiune. Orgolioase din fire şi dornice să obțină scorul maxim de steluțe, note cât mai mari și laudele juraților în ceea ce privește vestimentația pe care o abordează, fetele sunt din ce în ce mai sensibile chiar şi pentru lucrurile mărunte.

Lupta pentru supremație, de orice natură, pare să le pună în încurcătură pe unele concurente, la "Bravo ai stil- Celebrities"

 

Ultima ceartă a pornit de la un simplu.. dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă Cristina Şişcanu și Roxana Nemeș. Soţia lui Mădălin Ionescu, în timp ce se afla în culise, a precizat: “Eu stau într-un dulap de 1000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea,

nu este o problema! Uite.. îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problema dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu.. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urat fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ti-aș fractura creierul, draga mea!”

 

Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului
Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oana Radu a tinus să precizez și ea, câteva lucruri la adresa Roxanei: “Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”

Citeste si: Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Andreea Tonciu: “Suntem niște sărace! Hai lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”

Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal
Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Replicile acide ale concurentelor au continuat în platou când Roxana Nemeș a spus: “Nu știu cine acuză pe cine și cine urlă și cine jignește pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față.

În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face.. rupe capul… nu știu ce a zis.. Nu suport, ipocrizia, Cristina! Te dai o doamna, iartă-mă că îți spun și tu de fapt vorbești foarte urat, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul asta și este prea mult pentru mine!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

La testimonial, Cristina specificat: “Eu nu mi-am imaginat că va există vreo concurentă care să coboare nivelul discuțiilor, sub nivelul discuțiilor cu Bianca Rus!”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei de astăzi, vineri 25 septembrie 2020. Fecioarele au o zi perfectă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies