Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe concedii? „Am fi putut cu acești bani să luăm apartamente, case de-a lungul anilor.”

Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe concedii? „Am fi putut cu acești bani să luăm apartamente, case de-a lungul anilor.”
Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe concedii? „Am fi putut cu acești bani să luăm apartamente, case de-a lungul anilor.”

Soția lui Mădălin Ionescu a abordat subiectul vacanțelor în mediul online.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi activitățile sale zilnice. Vedeta merge adesea în vacanțe și postează pe conturile sale de socializare imagini și filmulețe din deplasări. Acest lucru a generat de-a lungul timpului subiecte de discuții în rândul cârcotașilor, care o critică pentru faptul că merge des în vacanțe.

Citește și: Cum se înțelege Mădălin Ionescu cu noul membru al familie? Prezentatorul TV încă suferă după decesul câinelui său, Thor: „Nu va putea niciodată să îl înlocuiască pe Thor.”

Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe vacanțe
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanță [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Câți bani cheltuie Cristina Șișcanu pe vacanțe?

Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe vacanțe
Cristina Șișcanu alături de fiica sa în vacanță [Sursa foto: Facebook]

Prezentatoarea TV a dezbătut subiectul vacanțelor în cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, acolo unde a explicat de ce alege să investească foarte mulți bani în vacanțe.

Cât costă vacanțele în care mergem? Mi-am dat seama că o vacanță nu poate să aibă doar 7 zile. Bune și alea, dar vacanța principală din an nu poate să aibă 7 zile pentru că nu apuci efectiv să te deconectezi.

Din ceea ce am trăit, la concluzia asta am ajuns. Am început să experimentăm vacanțe și pentru 3 săptămâni. Pentru a avea astfel de călătorii, evident că ne-am dat seama că mai la îndemână este să mergi cu mașina. Mergând într-o călătorie de 3 săptămâni, poți să bifezi mai multe destinații. Deși pentru unii poate părea obositor, este obositor din punct de vedere fizic, dar mental doar așa te poți deconecta.

Investim fără regret în aceste deplasări, chiar dacă am fi putut cu acești bani să luăm apartamente, case de-a lungul anilor. Da, într-adevăr, o deplasare este costisitoare, mai ales dacă te duci și stai la o cazare bună, dacă stai într-o zonă bună și așa mai departe. Noi, atunci când mergem într-o călătorie, încercăm să bifăm niște locații diferite.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pur și simplu, banii pe care îi câștigăm, îi cheltuim în aceste deplasări. Evident, după ce acoperim necesitățile familiei noastre. Vrem să ne bucurăm de aceste deplasări. O să mergem din nou într-o deplasare, într-o călătorie, pentru că aceste călătorii ne îmbogățesc foarte mult și le privesc ca pe o investiție necesară. Așa gândim noi.”, a explicat Cristina Șișcanu.  

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gabriela Cristea și-a exprimat părerea despre divorț! Vedeta nu este de acord cu acest lucru: „Partenerii ar trebui să facă toate eforturile până când în relația aia lucrurile să funcționeze.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies