Cristina Siscanu si fetita ei, imbracate in ii! Sotia lui Madalin Ionescu are, insa, un mare regret: "Imi pare rau ca nu am stat mai mult cu ea"

Cristina Siscanu si fetita ei, imbracate in ii! Sotia lui Madalin Ionescu are, insa, un mare regret:
Cristina Siscanu si fetita ei, imbracate in ii! Sotia lui Madalin Ionescu are, insa, un mare regret: "Imi pare rau ca nu am stat mai mult cu ea"

Cristina Siscanu si fetita ei au marcat Ziua Romaniei purtand ii. Sotia lui Madalin Ionescu a purtat o tinuta cu motive traditionale si la fel si-a imbracat si fetita.

Ia purtata de Cristina Siscanu i-a apartinut bunicii ei. "Aceasta ie este a bunicii mele Veronica. Ei ii placea foarte mult portul traditional. A cantat in corul bisericii si in corul satului. Mi-e dor de ea! Imi pare rau ca nu am stat mai mult cu ea. Mai avea multe sa imi povesteasca", a marturisit Cristina Siscanu, scrie WOWBiz.ro

Petra a fost imbracata si ea in costumas traditional.

Fetita seamana din ce in ce mai mult cu taticul ei celebru.

 

"La multi ani, Romania! Sa fim sanatosi si veseli, dragi romani", a adaugat Siscanu in dreptul pozei cu fiica ei. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au stabilit toate detaliile botezului micutei Petra! Avem invitatia!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies