Cristina Șișicanu a înțărcat-o pe fiica ei înainte de Survivor România! ”A trebuit să iau această hotărâre, chiar dacă m-a durut sufletul”

Cristina Șișicanu a înțărcat-o pe fiica ei înainte de Survivor România! ”A trebuit să iau această hotărâre, chiar dacă m-a durut sufletul”
Cristina Șișicanu a înțărcat-o pe fiica ei înainte de Survivor România! ”A trebuit să iau această hotărâre, chiar dacă m-a durut sufletul”

Cristina Șișcanu a trebuit să ia o decizie radicală în privința fetiței sale, Petra, pentru a putea participa la Survivor România

Cristina Șișcanu se numără printre  concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu a intrat în această competiție foarte încrezătoare în propriile forte, și speră, în ciuda greutăților pe care le întâmpină în Republica Dominicană, că va putea să revină în țară victorioasă și foarte puternică mental.

”Nu am defecte care să mă împiedice să înving.

Voi fi foarte ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Survivor Românai este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”,  a spus Cristina Șișcanu în timp ce se afla încă în București, înainte de a pleca departe de casă și de familia ei.

Cristina Șișcanu, în lacrimi după primele zile ale competiției din Republica Dominicană

Cu toate aceste declarații optimiste, după primele zile de concurs, fosta prezentatoare TV pare că este doborâtă de dorul de familie și de copilul ei. ” La început, când am plecat la luptă practic în Republica Dominicană, eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum, îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”,  a spus Cristina Șișcanu printre lacrimi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”, la Kanal D!

Citeste si: Ce şi-a pus Ruby în bagaje în momentul în care a plecat la Survivor România? ”Nu am crezut că voi face așa ceva niciodată”

Citeste si: Ruby de la Survivor România nu s-a măritat pentru că îi este frică de divorţ: „Cred că am fi mai prezenţi la tribunal decât Prigoană”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu și-a înțărcat fiica înainte de Survivor România! ”N u ar mai fi cazul să mai fie hrănită și de la sân”  

Surprinzător, pentru a merge în competiție, vedeta a luat și o decizie radical. Astfel, chiar din spusele sale, Cristina Șișcanu și-a înțărca fiica înainte de a pleca la Survivor România! ”A trebuit să iau această hotărâre, chiar dacă m-a durut sufletul.

Poate unii ar spune că Petra este mare de vârstă, are doi ani și opt luni, și nu ar mai fi cazul să mai fie hrănită și de la sân, dar dacă s-a putut, eu am vrut să îi dau lapte matern. Acum însă, am renunțat. Nu știu dacă am făcut bine, dacă am făcut rău, voi vedea…A fost un sacrificiu pentru a putea să particip la un format în care să îmi testez toate limitele posibile și imposibile”, a declarat Faimoasa, în premieră pentru WOWbiz.ro,
la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”! Reality-ul, un adevarat experiment social, le va oferi telespectatorilor cea mai autentica si intensa competitie a anului 2020

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies