Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”
Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Tatăl ei i-a părăsit când a aflat de boala cruntă cu care femeia se confruntă. “Fiecare din noi avem o cruce de dus.”

Cristina Spătar a vorbit despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit, după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

Cristina Spătar, cunoscuta cântăreață română de muzică dance și pop, este în atenția publicului pentru cariera de succes pe care o are, fiind supranumită și Regina muzicii R&B. Chiar dacă are mereu apariții exuberante și pline de zâmbete, o parte din viața ei este marcată și de întâmplări nefericite, despre care alege să vorbească atunci când face o retrospectivă și își deschide sufletul sincer pentru publicul care o urmărește.

Cristina Spătar, despre momentul în care tatăl ei i-a părăsit când mama s-a îmbolnăvit de cancer

Citește și: Cristina Spătar, mărturisiri cutremurătoare despre tatăl său! Vedeta a trecut prin momente grele „ Eu l-am înmormântat singură. Nu mai avea casă, nu mai avea niciun rost. M-am ocupat de el.”

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cristina Spătar, declarații sfâșietoare despre decesul mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul. Am scăpat-o din brațe și îmi aduc aminte că am suferit foarte mult.”

Invitată în cadrul unui interviu pentru un WOWnews, Cristina Spătar a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale și despre boala cruntă care i-a măcinat organismul și care le-a adus celor două multă suferință.

Artista a povestit că tatăl lor le-a părăsit, atât pe ea, cât și pe sora ei, în momentul în care mama ei s-a îmbolnăvit de cancer, astfel că a găsit o doamnă cu care își petrece adesea timpul, crezând că aceasta va putea să șteargă durerea prin care trecea la acea vreme. Mama ei s-a stins din viață, iar paradoxal, la câțiva ani distanță, artista și-a îngropat tatăl din cauza aceleași boli cu care s-a confruntat și fosta lui soție.
Din spusele vecinilor, femeia cu care își refăcuse viața după divorț a fost călcată de mașină. Cristina spune că și-a iertat părintele și că i-a fost aproape financiar de fiecare dată, însă familia ei nu a putut să treacă peste acest lucru. “Tata ne-a părăsit, din păcate, pentru o doamnă și așa a considerat la vremea aceea că e mai ușor de trecut peste toate. Și-a găsit o doamnă care la un an după moartea mamei mele, din ce mi-au spus vecinii, a călcat-o mașină.
Iar tatăl meu, acum doi ani, l-am înmormântat, tot de cancer a murit. Până la urmă, cred că fiecare din noi avem o cruce de dus și fiecare avem o soartă pe care nu noi o stabilim, ci Dumnezeu. Așa a fost să fie. L-am iertat, familia mea nu a putut să treacă peste.”,
a povestit Cristina Spătar.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Spătar
Cristina Spătar[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Spătar a explicat cum a reușit să scape de 5 kilograme. Ce program are acum artista? „Doar voință să am.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies