Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta

Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta
Cristina Spătar face schimbări în carieră. Ce decizie a luat interpreta

Artista a anunțat că vrea să adopte și ale stiluri muzicale.

„Regina muzicii R&B”, Cristina Spătar a impresionat de-a lungul carierei sale publicul, atât cu frumusețea sa de invidiat, cât și cu vocea pe care o are.

Anul acesta a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, dar pentru Cristina Spătar vârsta este doar un număr, reușind adesea să întoarcă privirile invitațiilor prezenți la evenimentele la care concertează.

Pe lângă eleganța și frumusețea care o caracterizează, interpreta a reușit să cucerească inimile fanilor săi și cu piesele de petrecere și de muzică populară pe care le cântă atât la concerte, dar și

la evenimentele private la care a fost chemată.

Cum industria muzicii de petrecere este în continuă schimbare, iar la evenimentele la care concertează artista sunt prezente diferite tipologii umane, Cristina a hotărât să facă o schimbare în ceea ce privește cariera ei muzicală.

Astfel, artista este pregătită să se reinventeze pe plan muzical și să ajungă la inimile ascultătorilor și prin alte genuri muzicale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Spătar se apucă de cântat manele

Citeste si: David Popovici se retrage din finala de 400 de metri de la Campionatul European de la Roma

În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, frumoasa interpretă a declarat că este pregătită să adopte și alte genuri muzicale „În repetate rânduri, mi s-a cerut muzică balcanică sau manele.

Sunt hotărâtă, în viitorul apropiat, un proiect de acest gen”, a declarat Cristina Spătar pentru Ego.ro

Decizia pe care a luat-o interpreta cu siguranță că-i va mulțumi pe fanii ei, Cristina având un repertoriu variant, format atât din muzică de petrecere, cât și piese populare. Pe lângă talentul său incontestabil, Cristina este însoțită la evenimente și de patru dansatoare, care captează privirea spectatorilor, oferind astfel un show de excepție.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă Cristina Spătar în ultimul timp

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns la spital. Personalul azilului în care este internat a dat alarma

Pe lângă evenimentele la care cântă, Cristina nu își neglijează nici viața de familie. După divorțul din 2017 de fostul soț, Alin Ionescu, artista se ocupă singură de creșterea celor doi copii ai săi.

Mai mult decât atât, își construiește casa visurilor ei, implicându-se în procesul de amenajare „Mi-am luat o casă. Mă ocup de ea, sunt pe șantier alături de constructori. Mă împart între casă și mai am câteva nunți și cântări. Am fost în Italia să cumpăr câteva piese de mobilier, le-am comandat și plătit .”, a declarat vedeta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop chinezesc 18 august 2022. Află ce zodie primește o veste care îi schimbă viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies