Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!
Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie, chiar în biserică!

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu cu o zi în urmă.

Cristina Spătar traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După mai bine de 7 ani de la divorțul de fostul soț, care a reprezentat o perioadă plină de suferință pentru artistă, Cristina Spătar și partenerul său actual, Vicențiu Mocanu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Ziua de ieri, 24 iunie 2023, va rămâne mereu în amintirea Cristinei Spătar și a partenerul său, Vicențiu Mocanu, care au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul a fost unul foarte emoționant, în cadrul căruia au participat sute de invitați, printre care familiile celor doi, dar și persoane apropiate care s-au bucurat alături de miri într-una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Ce a spus Cristina Spătar în biserică de față cu soțul său

Citește și: „Cel mai important eveniment. Nu mi-a venit să cred ce cadou am primit de la Vicky.” Cristina Spătar a vorbit despre nuntă. Ce cadou uimitor i-a făcut soțul ei

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie chiar în biserică!
Cristina Spătar și Vicențiu Moraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Artista a adus vorba de prima căsnicie chiar în biserică![Sursa foto: wowbiz]

Cristina Spătar și Vicențiu Moraru au fost vizibil emoționați pe parcursul ceremoniei religioase, care a avut o însemnătate puternică pentru ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astfel, chiar dacă a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă, artista a mărturisit că a uitat care sunt obiceiurile, făcând și o glumă pe seama acestui lucru înainte de a intra în biserică alături de soțul său.

Mai exact, atunci când Cristina Spătar și Vicențiu Moraru au ajuns la biserică, trebuia să țină cont de anumite reguli conform cărora bărbatul este cel care intră primul în biserică cu buchetul miresei și își așteaptă soția pentru a i-l oferi.

Artista a uitat complet acest aspect, astfel că, în momentul în care a fost atenționată de cum trebuie să procedeze, a dat de înțeles că nu mai este deloc în temă cu astfel de tradiții, chiar dacă a mai făcut o dată acest lucru.

„Care știți organizarea? Că eu nu mai țin minte.”,    a spus Cristina Spătar, amuzându-se de situație.

Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică

Citește și: ”Să fiți sănătoși și fericiți!” Cristina Spătar s-a afișat alături de fiul soțului ei! Vedeta a publicat o fotografie de colecție alături de Vicențiu Mocanu și copiii lor

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică
Cristinei Spătar i s-a făcut rău în biserică[Sursa foto: wowbiz]

Cristina Spătar a strălucit la brațele partenerului său, purtând o rochie superbă cu umerii goi, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Pe cap artista a purtat o coroniță finuță, iar în privința părului a optat pentru o coafură lejeră. Buchetul de cale alb a completat perfect întreg tabloul.

Cu toate acestea, emoțiile copleșitoare și temperaturile ridicate din ziua respectivă au făcut-o pe Cristina Spătar să întâmpine probleme în timpul cununiei religioase.

Astfel, la un moment dat, în biserică, s-a sprijinit cu mâna de umărul soțului său, cerând ulterior și un pahar cu apă.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri. Au ajuns să exagereze cu intervențiile la față.” Monica Tatoiu, mesaj dur pentru femei!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies