Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”
Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat, deşi a spus că nu poate trăi fără dragoste.

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat, într-un interviu pe care l-a acordat în 2008. “Un om sentimental e limpede ca nu poate trai fara dragoste. De altfel, cine poate trai fara ea, ma intreb... Stiu ca oamenii, in general, cred ca daca o femeie nu e maritata, e ceva in neregula cu ea, nu e iubita sau nu e ea in stare sa iubeasca. O sa va spun ceva ce n-am mai spus pana acum in mod public: si eu ma intreb, uneori, daca nu e vina mea cumva ca nu am inca o familie.

Ma intreb insa si in ce masura o familie are nevoie neaparat de un act scris. In conditiile in care casatoria in ziua de azi nu mai e ce-a fost odata. Adica se produce si din multe alte ratiuni decat dragostea, si rezista, cand rezista, mai curand din inertie sau din motive care tin de eternii bani.”, a declarat Cristina pentru Formula AS. Apoi, ea a mărturisit că a fost afectată de divorţul părinţilor, Cristian şi Rodica Ţopescu, după 11 ani de căsnicie.
( vezi cum au găsit-o vecinii pe Cristina Ţopescu)

Citeste si: Ștefan Bănică, mesaj după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: „A fost omul alături de care am trăit...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Pe urma, increderea mea in casnicie a fost zdruncinata de copil, cand oamenii pe care-i iubeam cel mai mult s-au despartit, desi se iubisera atat de mult, desi eu ii iubeam si imi doream sa cresc cu amandoi langa mine. Ma mai intreb in ce masura casatoria mai este azi un garant al iubirii. Daca nu cumva o anuleaza! Ca orice femeie, am trait povesti frumoase, complicate, am avut si o mare iubire.

Am ajuns insa la concluzia (iata, macar aici cred ca am devenit mai inteleapta) ca iubirea nu poate rezista si nu poate capata adancimi imune la trecerea timpului, decat atunci cand omul cu care iti imparti viata e din acelasi aluat cu tine, dar are alte defecte decat ale tale. Daca ele coincid, ma tem ca relatia e pecetluita. Relatia dintre un barbat si o femeie e atat de complexa, atat de delicata si de fragila...
In ritmul nebun in care traim, uitam sau nu mai putem, pur si simplu, sa avem rabdare, toleranta si tact intr-o relatie de iubire. Daca peste iubire nu vin toate astea, iubirea se pierde sau, chiar daca nu se pierde, nu poate rezista inlauntrul unei casnicii”
, a mai spus Cristina.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Ţopescu a murit. Vecinii nu au mai văzut-o de 3 săptămâni

“Ma intreb uneori daca nu cumva oferind atata dragoste in jur, asa cum ma pricep eu, in sufletul meu mai e loc acum de dragostea fata de un om, un singur om. Ma intreb si daca el ar fi dispus sa ma imparta cu atatea alte fiinte care au nevoie de mine. Poate ca in sufletul meu nu mai e loc acum de alta iubire, nu stiu...

poate ca inca nu a venit momentul sau poate ca asta e planul lui Dumnezeu cu mine. Poate ca menirea mea e alta, poate ca fericirea personala nu mi-e harazita in viata asta, sau poate ca da. Eu nu ma rog ca Dumnezeu sa-mi dea ceva anume, ci doar ce crede El de cuviinta. Sunt de putin timp singura, dar faptul ca nu m-am simtit in stare sa raman intr-o relatie pentru tot restul vietii, ca exigentele mele sunt atat de multe, nu stiu inca daca e din vina mea sau daca asa trebuie sa se intample. Ma mai consolez uneori cu gandul ca- se spune- numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre si prefera sa infrunte singuratatea, iubind in continuare oamenii si sperand ca, daca le e sortit, vor gasi in cele din urma omul langa care sa ramana cu tot sufletul pana in ultima clipa. Le doresc asta tuturor oamenilor, si imi doresc si mie! Deciziile astea s-ar putea sa se ia, insa, in alta parte. ”, a încheiat Cristina.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa sa din Otopeni O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce a apărut pe pagina jurnalistei Cristina Țopescu, după ce a murit: „Nu fiți hiene”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies