Cristinei Țopescu i se făcea rău în timp ce se afla în direct! De ce boală suferea

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Vedeta a dezvăluit cum reacționau colegii săi.

Ani de zile, Cristina Țopescu a avut mari probleme de sănătate, pe care a încercat să le gestioneze așa cum a știut mai bine. Chiar și colegii săi știau de aceste probleme și o ajutau ori de câte ori avea nevoie.

Pe vremea când prezenta știrile, Cristina Țopescu a început să aibă atacuri de panică. Vedeta a mărturisit că a avut momente la început când simțea pur și simplu că moare, iar timp de 15 ani s-a confruntat cu aceste probleme.

Cristina Țopescu se temea să nu i se facă rău în direct, notează click.ro, iar colegii din regia de emisie erau mereu pregătiți să bage publicitate în cazul în care era nevoie.

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei, și am făcut jurnale întregi.

Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panică, când am crezut cu mor. Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată", povestea Cristina Țopescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor.

Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția ” mai declara Cristina Țopescu, potrivit sursei citate.

Citeste si: Surpriză de proporții! Ştefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii!

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Monica Pop, declarații uluitoare despre Cristina Țopescu: „Dacă ar fi fost un infarct...”

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pe 12 ianuarie, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi.

Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu la momentul respectiv.

Pe 16 ianuarie, Cristina Țopescu a fost incinerată, conform dorinței sale.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mama Cristinei Țopescu s-a opus incinerării fiicei sale! Cine a decis ca jurnalista să nu fie înmormântată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies