Crowne Plaza Bucharest lanseaza restaurantul Citronelle ca parte a programului de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos

Crowne Plaza Bucharest lanseaza restaurantul Citronelle ca parte a programului de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos
Crowne Plaza Bucharest lanseaza restaurantul Citronelle ca parte a programului de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos

Bucuresti, 27 august: Crowne Plaza Bucharest aduce in România conceptul “market to table” si lanseaza noul restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lantului international de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos.

Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle ofera clientilor preparate din alimente fresh si sanatoase, achizitionate direct de la producatorii locali.

“Citronelle reprezinta o experienta unica de relaxare, care imbina perfect mâncarea rafinata si sofisticata cu stilul de viata sanatos al clientilor nostri. Echipa noastra de bucatari profesionisti, impreuna cu mine, transformam fiecare preparat din meniu intr-o adevarata arta culinara.  Datorita experientei mele de 15 ani, obtinuta in urma calatoriilor in toata lumea, din San Francisco, New York, pâna in insulele Hawaii si Lion, am conceput un meniu complet nou cu o abordare proaspata si vibranta care

sa raspunda gusturilor gastronomice ale celor mai exigenti oaspeti. Toate ingredientele sunt achizitionate direct de la producatorii locali, incadrându-se perfect in conceptul de market to table a noii locatii”, declara Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Meniul noului restaurant Citronelle cuprinde retete rafinate si este bazat pe salate proaspete, legume, peste si fructe de mare.

Aici, clientii pot savura una din limonadele noastre homemade impreuna cu preparate signature Citronelle: Tartar de ton cu alge marine, muschi de vita « Sizzler » sau Snitzel vienez. Restaurantul are un design rustic-elegant si o capacitate totala de 86 de locuri (32 de locuri in interior si 54 de locuri pe terasa), fiind un omagiu adus agricultorilor locali si stilului de viata sanatos. Terasa Citronelle este amenajata in gradina Crowne Plaza, cu o suprafata de 4,000 mp, umbrita de pini si pomi fructiferi.
Restaurantul beneficiaza si de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.

Lansarea noului restaurant a venit in completarea strategiei globale Crowne Plaza de a sustine si promova un stil de viata urban si sanatos. Crowne Plaza Bucharest umareste sa le ofere clientilor servicii rapide si eficiente care sa corespunda cu stilul de viata activ si, in acelasi timp, sanatos al oaspetelui acestui lant international.

Din strategie mai fac parte si trei concepte noi: fast& fresh, completely connected si energy essentials. Astfel, Crowne Plaza Bucharest propune conceptul fast& fresh ce presupune includerea in meniu a patru preparate rapide si sanatoase pentru ca oaspetii sa isi poata continua stilul de viata sanatos si in timpul calatoriilor. Conceptul completely connected pune la dispozitia clientilor trei prize in fiecare camera si incarcatoare pentru telefoanele mobile sau alte dispozitive cel mai des utilizate, sustinând importanta unei conexiuni continue la noua tehnologie.
In plus, conceptul energy essential include gustari sanatoase disponibile la mini-bar si un loc special amenajat in lobby care contine apa, fructe din partea casei, harti cu trasee pentru jogging si prosoape, facilitându-le oaspetilor continuarea rutinei zilnice.

Cele trei servicii vor sustine, incepând de la 1 septembrie, noul restaurant Citronelle bazat pe conceptul market to table.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies