Bucuresti, 27 august: Crowne Plaza Bucharest aduce in România conceptul “market to table” si lanseaza noul restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lantului international de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos.
Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle ofera clientilor preparate din alimente fresh si sanatoase, achizitionate direct de la producatorii locali.
“Citronelle reprezinta o experienta unica de relaxare, care imbina perfect mâncarea rafinata si sofisticata cu stilul de viata sanatos al clientilor nostri. Echipa noastra de bucatari profesionisti, impreuna cu mine, transformam fiecare preparat din meniu intr-o adevarata arta culinara. Datorita experientei mele de 15 ani, obtinuta in urma calatoriilor in toata lumea, din San Francisco, New York, pâna in insulele Hawaii si Lion, am conceput un meniu complet nou cu o abordare proaspata si vibranta care
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Meniul noului restaurant Citronelle cuprinde retete rafinate si este bazat pe salate proaspete, legume, peste si fructe de mare.
Aici, clientii pot savura una din limonadele noastre homemade impreuna cu preparate signature Citronelle: Tartar de ton cu alge marine, muschi de vita « Sizzler » sau Snitzel vienez. Restaurantul are un design rustic-elegant si o capacitate totala de 86 de locuri (32 de locuri in interior si 54 de locuri pe terasa), fiind un omagiu adus agricultorilor locali si stilului de viata sanatos. Terasa Citronelle este amenajata in gradina Crowne Plaza, cu o suprafata de 4,000 mp, umbrita de pini si pomi fructiferi. Restaurantul beneficiaza si de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.Lansarea noului restaurant a venit in completarea strategiei globale Crowne Plaza de a sustine si promova un stil de viata urban si sanatos. Crowne Plaza Bucharest umareste sa le ofere clientilor servicii rapide si eficiente care sa corespunda cu stilul de viata activ si, in acelasi timp, sanatos al oaspetelui acestui lant international.
Din strategie mai fac parte si trei concepte noi: fast& fresh, completely connected si energy essentials. Astfel, Crowne Plaza Bucharest propune conceptul fast& fresh ce presupune includerea in meniu a patru preparate rapide si sanatoase pentru ca oaspetii sa isi poata continua stilul de viata sanatos si in timpul calatoriilor. Conceptul completely connected pune la dispozitia clientilor trei prize in fiecare camera si incarcatoare pentru telefoanele mobile sau alte dispozitive cel mai des utilizate, sustinând importanta unei conexiuni continue la noua tehnologie.Cele trei servicii vor sustine, incepând de la 1 septembrie, noul restaurant Citronelle bazat pe conceptul market to table.