Cu aceste DOUA trucuri, nu te va uita NICIODATA!

Cu aceste DOUA trucuri, nu te va uita NICIODATA!
Cu aceste DOUA trucuri, nu te va uita NICIODATA!

Odata ce ai pus ochii pe un barbat iti doresti ca acesta sa nu mai aiba ochi pentru nimeni altcineva in afara de tine.

Chiar daca stii din start ca relatia nu va rezista, vrei ca el sa te tina minte pentru totdeauna si sa devii un etalon in viata lui.

Cum faci sa ii ramai mereu in ganduri si in vise? Simplu! Faci apel la toate farmecele feminitatii tale si la un singur truc psihologic:

1. Suprinde-l

Barbatii ne privesc cu ochi de catel impresionat cand le suntem dragi.

Dar, de cele mai multe ori, privirea aceea paleste pe masura ce intervine obisnuinta. Da, chiar daca obisnuinta inseamna corp de fotomodel si trasaturi inocente de Kate Moss. Ca sa eviti asta, trebuie sa-l supui unei constante reanimari vizuale.

Cel mai simplu este sa te joci cu imaginea lui despre tine. Experimenteaza cu mai multe tinute sexy in diverse momente: asteapta-l sa vina acasa de la serviciu intr-un catsuit de dantela, pregateste-i micul dejun de sambata imbracata intr-un set sumar si sexy sau mergi la culcare imbracata in desuuri incitante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pentru ca trucul sta in diversitate, intre 20-22 si 27-29 noiembrie se dezlantuie reducerile de Black Friday pe sevensins.ro, ocazie buna sa gasesti desuuri provocatoare, seturi sexy, bodyuri si topuri. Reduse cu 40% si 70% ! Un soi de paradis al fanteziilor barbatului tau care poate afla ca altaturi de o femeie incitanta cotidianul nu va fi niciodata plictisitor.

2. Da-i ocazia sa te compare cu mama lui

Te-ai putea intreba de ce ai vrea asta. Pentru ca barbatii chiar sunt niste fiinte simple la a caror inima ai acces imediat daca o iei pe scurtatura complexului oedipian. Profita de orice situatie ca sa ii dai de inteles ca ai putea sa substitui cu brio grija pe care acesta o primeste de la mama lui.

 Asa se va putea detasa de mama lui si va transfera toata dependenta catre tine.

La prima raceala nu te desprinde de patul in care se recupereaza, fa-I ceaiuri, inveleste-l, da-I siropuri de tuse, sterge-I transpiratia de pe frunte. Afla care e reteta lui preferata chiar de la mama lui si incearca sa i-o gatesti; indiferent de rezultat, gestul va cantari mult. Pregateste-I cate un pachet cu mancare pentru fiecare zi de munca, chiar daca are masa de pranz inclusa.

Un smoothie, un fruct preferat si un biletel ii va face fiecare zi mai frumoasa.

Cele doua trucuri sunt sumarizate de bine-cunoscuta expresie neaos romaneasca „frumoasa si devreme acasa“. Da, romancele au stiut dintotdeauna cum sa se cuibareasca in sufletul barbatilor care le-au cazut cu tronc.

Sursa foto: dollarphotoclub.com

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies