Cu Base One UV manichiura îngrijită se transformă din necesitate în plăcere

Cu Base One UV manichiura îngrijită se transformă din necesitate în plăcere
Cu Base One UV manichiura îngrijită se transformă din necesitate în plăcere

O veche vorbă din bătrâni spune că mâinile sunt cea mai de preț carte de vizită. O piele fină, cuticule îngrijite și în primul rând o manichiură elegantă nu numai că arată excepțional, dar sunt și o dovadă clară a faptului că îți pasă de propria persoană.

Iar pentru ca cineva să fie capabil să aibă grijă de cei de jur și să realizeze lucruri mărețe, trebuie mai întâi să-și poată purta de grijă sie însuși. De aceea, răsfață-ți mâinile cu cremă din belșug, ține-ți cuticulele sub control cu o trusă de unghii mereu la îndemână și dăruiește-ți o manichiură perfectă cu Base One UV.

Ce este Base One UV?

Base One este numele unei game de geluri de unghii revoluționară, formată din produse care se usucă rapid sub acțiunea unei lămpi UV. Pentru unghii fără cusur aceste produse au fost create având la bază o formulă modernă. Cu ajutorul lor se pot obține unghii reziste și flexibile, cu un aspect impecabil, prin crearea de legături polimerice durabile formând o masă de gel care imită unghia naturală, neafectând în niciun mod țesutul pe care îl acoperă.

În plus, se fixează perfect pe toată suprafața unghiei naturale, asigurând o aderență bună de la bază până la vârf.

Produsele Base One sunt ușor de recunoscut. Disponibile în ambalaje minimaliste și atrăgătoare, aceste geluri sunt la fel de plăcute estetic, pe cât sunt de eficiente. Neavând în componența lor acid acrilic, ele au un efect mult mai pozitiv asupra unghiei naturale decât gelurile obișnuite.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru până la finalul săptămânii. Astrologul trage un semnal de alarmă! Risc de accidente şi certuri pentru trei zodii- previziuni complete pentru Kfetele.ro

De ce să folosești Base One UV?

În cazul gelurilor de unghii un lucru foarte important este modul în care reacționează cu unghia ta naturală. Dacă odată aplicate afectează țesutul natural, îi inhibă dezvoltarea sau mai rău, îi provoacă leziuni, atunci este recomandată evitarea lor indiferent de cât de puțin timp le lași să intre în contact direct cu unghiile tale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cele mai multe geluri de unghii conțin în componența lor soluții acrilice care deși nu s-au dovedit a fi cancerigene în urma testelor de laborator, au un oarecare nivel de toxicitate care afectează corpul uman, în special persoanele cu un sistem imunitar mai sensibil.

Acidul acrilic are proprietăți corozive.

Există cazuri în care contactul cu acidul acrilic a dus la apariția dermatitei și a unor iritații inestetice și dureroase. Dacă este inhalat, acidul acrilic poate determina tuse, o senzație de arsură la nivelul gâtului și chiar dificultăți în respirație. Iar ingerat, provoacă o serie de simptome printre care se numără și crampele abdominale, arsurile stomacale și chiar pierderea cunoștinței. Pentru riscurile pe care le reprezintă, acidul acrilic nu este o substanță simplu de manipulat și pe cât posibil, folosirea produselor în componența cărora intră, ar trebui limitată.

Gelurile Base One sunt o alternativă excelentă la gelurile tradiționale care au în componența lor acid acrilic. Ele se modelează ușor, nu conțin substanțe care pot afecta sănătatea unghiei sau a țesuturile din apropierea ei și reacționează bine chiar și în combinație cu alte produse pentru manichiură.

Cum se folosesc gelurile Base One UV?

Cu produsele potrivite, chiar și fără multă experiență anterioară, este simplu să te bucuri de unghiile la care ai visat, făcându-ți manichiura la tine acasă.

Pentru unghii ca la salon tot ce ai nevoie este o lampă UV și geluri ușor de folosit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După aplicare și modelare, gelurile Base One se usucă într-un interval de doar două minute, supuse la acțiunea unei lămpi UV. În plus, nu necesită pilire și finisare după uscare lăsând în urmă o suprafață netedă și lucioasă.

Această gamă este gândită ca o serie de produse accesibile tuturor. Când vine vorba de manichiură nu toată lumea are disponibilitatea de a petrece ore în șir la salon și agenda îndeajuns de liberă încât să-și facă timp în mod regulat pentru a se bucura de îngrijirea pe care o merită. De aceea, gelurile Base One sunt ideale atât pentru femeile pasionate de manichiură cărora le plac modelele sofisticate și urmăresc să creeze opere de artă cu ajutorul acestor produse, dar și pentru cele mereu pe fugă care tot ce își doresc este un look minimalist, ușor de realizat și potrivit la orice ținută.

De unde se pot achiziționa geluri fără acid acrilic?

Din fericire, gelurile Base One fără acid acrilic sunt ușor de procurat, iar manichiura perfectă nu mai este de mult doar un vis pentru nicio femeie modernă. La Nails Up găsești o mare varietate de produse ale acestei game, iar prețurile accesibile constituie și ele un motiv în plus pentru care să investești într-unul din cele mai importante caracteristici ale look-ului tău: manichiura.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies