Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei s-a intalnit cu fratele sau

Frumoasa concurentă este în culmea fericirii după ce l-a revăzut pe unul dintre cei mai îndrăgiți bărbași din viața sa.

Bianca de la Puterea dragostei este extrem de fericită și a decis să împărtășească acest lucru și cu prietenii săi virtuali.

Îndrăgita fostă concurentă care a reușit să câștige cele două sezone ale emisiunii Puterea dragostei și-a revăzut fratele, după două luni. Cristian a venit în România pentru câteva zile și, cum Bianca s-a mutat la București, aceasta l-a găzduit în apartamentul său.

Mâine, cei doi urmează să plece în orașul natal, pentru a-și vedea frații, dar și părinții și prietenii, după mai multe luni în care nu s-au văzut.

Cei doi frați au decis înainte de această călătorie să filmeze un vlog împreună, apoi au plecat în oraș împreună. Îmbrăcată extrem de elegan, cu un sacou, Bianca a optat pentru un machiaj dramatic, care i-a pus în evidență buzele, dar și ochii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca si Cristian
Bianca si Cristian Comanici[Sursa foto: Instagram]

Zilele trecute, Cristian a ieșit și seara trecută în oraș, dar nu singur, ci alături de George, Mona, Akebono și alți colegi de competiție.

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții

Ieri, Bianca de la Puterea dragostei a primit un cadou de suflet din partea unei prietene dragi cu care a legat o legătură strânsă în ultimele luni.

După ce a deschis toate produsele, Bianca a ținut să îi mulțumească Anei: 

„Merci mult de tot, te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită! Chiar apreciez extrem de mult, mi se pare cea mai potrivită vorbă când primești ceva, să spui așa: să îți întoarcă Dumnezeu tot binele pe care mi-l faci tu mie. Și asta nu e valabil numai când îți face cineva bine. Și când îți face cineva rău.

Ce îmi dorești tu mie, asta îți doresc și eu ție. Adică, nu răspundeți cu răutate, voi răspundeți așa cum merită”, a spus emoționată Bianca.

„Draga mea Bibi, îți trimit o rază de soare, vei ști tu exact ce să faci cu ea. Fericirea are chipul tău. Cu drag și cu multă căldură din tot sufletul meu”, i-a mai transmis Ana Biancăi.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat: „Restul sunt povești”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies