Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei a postat o imagine cu Iancu Sterp

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat o imagine pe contul său de socializare care a luat pe toată lumea prin surprindere.

La scurt timp după ce Livian s-a despărţit de Nicoleta, și că au fost la un pas de despărțire, Bianca Comănici a făcut un gest neașteptat.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a postat pe contul său de socializare o imagine alături de un alt fost concurent, de care a fost extrem de apropiată. Toată lumea a crezut, la un moment dat, că Iancu și Bianca vor fi împreună, iar cei doi au petrecut mult timp împreună și au devenit buni prieteni.

Din păcate pentru mulți fani ai emisiunii, cei doi au decis să nu treacă peste relația de prietenie.

Citeste si: Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

Pentru că ieri a fost ziua de naștere a lui Iancu Sterp, Bianca a decis să îi spună la mulți ani într-un mod special.

Tânăra a postat pe contul său de socializare o imagine de pe vremea când cei doi erau concurenți în primul sezon al emisiunii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

„Iancu Sterp, la mulți ani!”, i-a transmis Bianca lui Iancu, semn că nu a uitat de ziua lui de naștere și că ce doi au rămas în continuare apropiați.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei si Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a dezvăluit că a vorbit de mai multe ori cu mama lui Iancu Sterp. Doamna Geta Sterp i-a transmis un mesaj important Biancăi, după ce a aflat despre despărțirea de Iancu.

„Țin minte și atunci când vorbeam eu cu Iancu, o singură dată m-a surprins. Iancu vorbea cu mama lui și a întors camera spre mine și mi-a zis: „Bianca, ce faci? Ce frumoasă ești, hai pe la noi.

Țin minte că și pe Roxana a invitat-o la ei acasă, și pe Berna. Țin minte că mereu a fost drăguță și le-a invitat pe toate fetele care au încercat să aibă o relație cu fiii ei.

Eu nu cred că ar fi ea motivul despărțirii, așa văd eu din exterior. Nu știu mai multe, pentru că nu am văzut cum a decurs relația lor. Am auzit ce s-a întâmplat, dar nu știu dacă este adevărat.


Mi-a scris și mie doamna Geta, acum câteva zile și, m-a sunat, mi-a scris de vreo două, trei ori. Mi-a scris să fiu tare, să fiu puternică, să nu mai plâng, să am grijă de mine. Mi-a trimis așa niște mesaje neutre, nu mi-a zis nimic de Iancu sau de ceva. Și îi mulțumesc”, a dezvăluit Bianca la Wowbiz.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies