Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor
Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

Farmecele, care pot face mult rău acelora asupra cărora sunt aruncate, nu se pot face fără o bază materială. O minimă atenţie îi poate împiedica pe cei care vor să facă rău să pună mâna pe acele obiecte, de cele mai multe ori banale pentru omul obişnuit.

Simptome care arată că şi s-au făcut farmece

Simptomele prezentate de Arhimandritul Nectarie nu trebuie considerate efecte precise ale farmecelor. "Dacă cineva are capul greu sau dacă simte o apăsare pe piept nu trebuie să se gândească imediat că i s-au făcut farmece.

Tot aşa cum unii nu vor să creadă nici în ruptul capului că li s-au făcut farmece (deşi găsesc pe pragul uşii diferite urme–broaşte moarte sau alte semne), tot aşa alţii sunt obsedaţi că li s-au făcut farmece, şi confundă stările de oboseală, sau rău fizic, cu manifestări ale farmecelor.

Numai preoţii care păstrează dreapta-credinţă sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor (ceilalti preoţi, care deschid cartea sau fac alte practici magice, încearcă să convingă oamenii că au farmece numai pentru a-şi mări numărul de clienţi)", spune Arhimandritul Nectarie.

sursa: romaniatv.net



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

”Soacra mea mi-a făcut farmece”. Sunt o femeie tânără şi educată şi nu credeam în prostii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies