Cu ce ingrediente naturale pot femeile să înlocuiască balsamul de rufe? Trucul care îți va face hainele să miroasă mai bine!

Cu ce ingrediente naturale pot femeile să înlocuiască balsamul de rufe? Trucul care îți va face hainele să miroasă mai bine!
Cu ce ingrediente naturale pot femeile să înlocuiască balsamul de rufe? Trucul care îți va face hainele să miroasă mai bine!

Află din rândurile următoare care sunt cele două ingrediente din bucătăria ta ce înlocuiesc balsamul de rufe.

Balsamul de rufe este un produs nelipsit în locuința oricărei gospodine. Acesta are o dublă utilitate: elimină detergentul de rufe în timpul clătirii și lasă hainele mai moi și cu un miros mai plăcut. Disponibil în diferite culori și arome, balsamul de rufe a devenit indispensabil în orice locuință, iar hainele au nevoie de acesta pentru a avea un miros îmbietor.

Cu toate acestea, în ultimul timp, prețurile au crescut la toate produsele, printre care și la balsamul de rufe.

Astfel, dacă vrei să folosești un înlocuitor natural pentru balsamul de rufe, care este mult mai ieftin și are efectul dorit, atunci trebuie să testezi următorul truc.

Înlocuiește balsamul de rufe cu oțet și bicarbonat de sodiu

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în toaletă. Multe gospodine nu știu acest truc

Înlocuiește balsamul de rufe cu oțet și bicarbonat de sodiu
Înlocuiește balsamul de rufe cu oțet și bicarbonat de sodiu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oțetul și bicarbonatul de sodiu sunt două ingrediente care cu siguranță nu lipsească din locuința oricărei gospodine. Pe lângă utilitatea lor în domeniul culinar, acestea au o mulțime de alte utilizări, fiind ajutoare de nădejde atunci când vrem să curățăm anumite suprafețe. Însă, puțini sunt cei care știu că aceste două ingrediente pot fi folosite pentru prepararea unui balsam de rufe natural, mult mai ieftin și eficient.

Tot ce trebuie să facă este să diluezi apa și oțetul într-un recipient. La fiecare două măsuri de apă, adăugați o jumătate de cană de oțet. Ulterior, adăugăm o lingură de bicarbonat de sodiu pentru fiecare măsură de oțet. Amestecăm foarte bine cu o lingură, iar la final adăugăm câteva picături de ulei esențial de lavandă, pentru a obține o aromă îmbietoare.

Cum poți face singură balsamul de rufe

Citește și: Trucul folosit pentru ca hainele să fie mai curate, iar mașina de spălat să aibă o viață mai lungă

Cum poți face singură balsamul de rufe
Cum poți face singură balsamul de rufe[Sursa foto: freepik]

Un alt truc pentru a obține o alternativă mai ieftină a balsamului de rufe din comerț presupune amestecul format din oțet alb și balsam de păr.

Amestecă o măsură și jumătate de balsam de păr cu două măsuri și un sfert de oțet alb și patru măsuri și jumătate de apă călduță.

Mai întâi trebuie să pui apa într-un recipient și să amesteci în timp ce adaugi oțetul. Ulterior, adaugă balsamul de păr și amestecă bine până când se dizolvă cu apa și oțetul. Păstrează soluția într-un recipient de plastic și agit-o bine înainte de folosire.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motivul pentru care să adaugi zaț de cafea în șampon. Beneficiile sunt uimitoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies