Gabriela Cristea a pregătit un mic dejun delicios pentru soțul ei.
Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte de fiecare dată numeroase rețete din bucătărie, trucuri ce țin de casă și informații utile care pot ajuta gospodinele în anumite situații. De fiecare dată când găsește un preparat în mediul online sau știe un secret, nu ezită să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc, iar cum vedeta este adepta unui stil de viață sănătos, își dorește să transmită acest lucru și comunității sale.
Ingrediente:
- Pâine
- Prosciuto
- O linguriță ulei de sâmburi de struguri
- Mozarella
- Salată
- Roșii
- 2 ouă
- Usturoi granulat
Cum pregătește Gabriela Cristea sandvișul cald
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, prezentatoarea TV s-a gândit să realizeze un mic dejun delicios pentru soțul ei, altfel decât îl făcea în modul obișnuit, așa că a ales să facă un sandviș cald, în
„ Tavi mi-a zis că ar vrea un mic dejun altfel, pentru că tot timpul îi fac același mic dejun, cu pâine prăjită, cu ou, cu avocado. Și mi-a spus că ar vrea tot ceva spre sandviș. Haideți să vedem dacă mi iese și mie ce-am văzut eu. Până se încinge tigaia, vă arăt ce folosesc. O linguriță de ulei de sâmburi de struguri și avem aici toate ingredientele. Pâine, prosciuto, mozarella, salată, roșii tăiate felii și două ouă am pus să se facă. Pun o linguriță de ulei în tigaie și o întindem în toată tigaia. Punem șunca la prăjit, iar peste ea adăugăm cașcavalul. Oul îl întindem peste tot. Punem și cele două felii de pâine. Când s-a întărit omleta, o întoarcem, pun și niște usturoi granule, pun salată și roșii tăiate feliuțe. Împachetăm omleta pe o parte și pe partea cealaltă. Acum ar trebui să-l tăiem în două și să vedem cum arată. Nu are cum să fie decât delicios. Excelent, foarte bun, va fi încântat soțul!”, a spus Gabriela Cristea.