Cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă

Cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă
Cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă

Vezi mai jos ce accesorii poți alege pentru o rochie galbenă, dar și cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă.

Atunci când vine vorba despre sezonul cald, multe femei aleg să poarte ținute galbene, fiind extrem de apreciate de către cei din jurul lor. Iată în articolul de mai jos cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă.

Galbenul este o culoare populară mai ales în sezoanele de primăvară și vară, dar poate fi integrat cu succes într-o ținută și în sezoanele reci, dacă se alege o nuanță de galben muștar.

Cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă



Ai deja o rochie galbenă în garderoba ta, dar nu ești sigură cu ce pantofi o poți asorta? Iată ce trebuie să alegi ca să nu dai greș.
În cazul în care alegi să porți o rochie rochie la o nuntă, trebuie să știi că este o alegere sigură și cu care vei face senzație.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să te machiezi în funcție de culoarea rochiei

Pentru această ținută, merge de minune o pereche de pantofi într-o nuanță intensă de fucsia. Această combinație de culori este inspirată de natură, din flori, așa că nu ai cum să dai greș cu această ținută. Alege o rochie lungă sau până la genunchi pentru acest eveniment și fii curajoasă.

Rochie galbena
Ce pantofi porti la rochia galbena[Sursa foto: Unsplash]

De asemenea, și pantofii de culoare albastru safir se asortează perfect cu o rochie galbenă, așa că poți încerca și această opțiune, fără ca cei din jurul tău să te judece.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Însă, ca să nu fie prea mult, atunci ar trebui să nu adaugi o altă culoare intensă în ținută, deoarece rochia și pantofii sunt de ajuns.

De aceea, fii atentă la alegerea poșetei și a accesoriilor.

În ultimii ani, au devenit tot mai populari pantofii aurii. Deși, de obicei erau purtați la ținute de Crăciun ori de Revelion, pantofii aurii au început să fie din ce în ce mai populari și în restul anului.

machiaj pentru rochie galbena
Cum te machiezi dacă porți o rochie galbenă[Sursa foto: Unsplash]

Una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Emily Ratajkowski, a făcut senzație atunci când a ales pentru o întâlnire o rochie midi din satin, iar în partea de jos a purtat o pereche de sandale aurii, cu barete.
De asemenea, Emily și-a completat ținuta cu o poșetă tip clutch tot aurie și a decis să nu mai poarte bijuterii. Această apariție a fost extrem de apreciată de către stiliști.

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce asortezi pantofii roșii

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dacă te consideri o persoană îndrăzneață, atunci optează pentru rochii galbene sau muștar și vei în centrul atenției oriunde vei merge. Mai poți alege pentru rochia galbenă și o pereche de pantofi mov. Aceste culori se potrivesc perfect și creează un look vesel, dar îndrăzneț. Regula de aur în această situație: bijuteriile trebuie să fie cât mai discrete și nu trebuie să fie multe.

Galbenul mai arată bine și cu pantofi negri. Moda retro ne învață faptul că negrul se potrivește perfect cu galbenul, așa că, dacă rochia are o croială de tip creion ori trapez sau are aplicații pe ea, atunci poți alege o pereche de pantofi negri delicați sau o pereche de sandale cu toc cui. În cazul în care rochia este simplă și nu are ornamente, alege pantofi care să aibă aplicații și tranformă-i în punctul de atracție al ținutei tale. De asemenea, și geanta poate fi în aceeași nuanță cu pantofii.

Cu ce pantofi se asortează o rochie galbenă
Iată cum ieși în evidență cu o rochie galbenă[Sursa foto: PixaBay]

În zilele răcoroase, alege o rochie galbenă și asorteaz-o cu o pereche de botine decupate, în nuanța nude. Îți vor oferi confortul necesar în aceste zile, fiind ideale și pentru ieșiri în oraș.

Oricare ar fi alegerea, ieși din zona ta de confort ori de câte ori ai ocazia și ține cont de sfaturile stiliștilor, deoarece, unoeri, ceea ce este prea mult strică.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum lărgești pantofii pentru a nu îți mai da disconfort. „Să te ferească Dumnezeu de durerea de pantofi, ziua, și de durerea de dinți, seara”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies