Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jador la Survivor România 2021?

jador accidentare survivor romania
Jador a părăsit competiția Survivor România din cauza mai multor accidentări pe care le-a suferit de-a lungul competiției

Jador povestește despre problemele medicale pe care le-a avut în Republica Dominicană, după ce a părăsit competiția Survivor România.

Jador a părăsit competiția Survivor România și acum își amintește cu teroare de clipele grele prin care a trecut în Republica Dominicană. Cu ce probleme s-a confruntat Faimosul?

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jador la Survivor România 2021?!

Jador nu a avut probleme doar cu piciorul la Survivor România, ci la un moment dat i s-au umflat și capul și corpul din cauza unei plante găsite pe insulă.

„M-am atins de o frunză și în 30 de minute eram umflat tot, când m-a văzut doctoriția…eram umflat tot. Și aveam semne ca și cum te-ar înțepa un tânțar. Mă deranja, era destul de mare, cât o unghie așa. Eram plin de bube d-alea. M-am dus la medic și doctorița imediat mi-a făcut o injecție. Mi-a trecut apoi. Oricând acolo poți să…viața ta e în pericol acolo.

Găsise la un moment dat Culiță acolo și niște fructe roșii, mici, erau otrăvitoare. Culiță a mâncat șapte. I-a fost rău, dar nu a pățit nimic", a povestit Jador.

Citeste si: Surpriză totală la Survivor România 2021! Noi concurenți vor intra în competiția din Republica Dominicană

jador survivor romania declaratii
Jador a avut parte de mai multe accidentări la Survivor România[Sursa foto: Instagram Jador]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador nu a mai putut continua la Survivor România din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat pe traseu. Se pare că artistul are meniscul rupt în trei părți și declară că această competiție nu este una de luat în râs.

Citeste si: Turcu de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele unei brunete focoase

„E mult mai greu decât se vede la televizor.

Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, dar vă rog să nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt", a declarat Jador imediat ce a ajuns în România de la Survivor.

jador accidentat
Jador rămâne în continuare unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Jador]

După ce a părăsit competiția din Republica Dominicană, Jador a ținut să se scuze pentru comportamentul afișat în timpul jocurilor.

"Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!", a spus Jador.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies