Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!"

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu? Prezentatorul TV are nevoie de investigații amănunțite! “Îmi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva!"

Mădălin Ionescu are câteva probleme de sănătate, care necesită un control amănunțit.

Urmăritorii familiei Ionescu, sunt obișnuiți să vadă conținut venit din partea Cristinei Șișcanu, fie că este vorba despre rețete culinare, fie că este vorba despre diverse sfaturi și păreri în legătură cu subiecte generale sau chiar de familie. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, pe pagina de Facebook a prezentatorului TV, Mădălin Ionescu, acesta a postat un filmuleț în care prezenta o problemă de sănătate care necesită investigații.

Deși de o lună se confruntă cu această problemă, abia acum s-a decis să facă și câteva controale medicale, pentru a avea, eventual, o soluție sau un tratament.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu

Citește și: Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”

probleme de sanatate
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce face Cristina Șișcanu în fiecare săptămână și cum reușește să îi adune la aceeași masă pe toți cei dragi? „Avem tradiție în familie.”

Mamă… deci știi cum sunt? ”, a spus Mădălin Ionescu, vizibil afectat de problema pe care o are.

Auzi, dar eu nu înțeleg, tu de ce stai de atâta timp și nu te duci la… niște investigații, la niște… fizio… cum se zice? Fizio…”,  a

adăugat Cristina Șișcanu, cea alături de care se afla prezentatorul TV.

Fizioterapie. ”, a completat acesta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fizioterapie ”, a punctat aceasta.

Da, am crezut că o să-mi treacă, că știi cum sunt, nu-mi place să mă duc la spital.

Sunt de o lună așa!”,
a menționat Mădălin Ionescu.

Ce pot să-ți spun? ”, i-a spus Cristina Șișcanu, vizibil afectată și ea de problema soțului.

Am avut zile… am zile mai bune în care am senzația că o să treacă. Cum s-a întâmplat la finalul săptămânii ăsteia (…) și de ieri, sunt zombi iar.

M-a luat rău!”, a explicat acesta.

Auzi… păi, știi că acum îmi vine să te cert, nu poți să te cerți că… ești suferind. ”, a punctat prezentatoarea TV.

“Î mi vine să mă cert singur! E prima oară în viața mea când mă confrunt cu așa ceva, că n-am avut niciodată probleme de spate, am crezut că eu voi fi ferit, dar… cred că am cărat, când am cărat pe mielul ăla, când l-am mișcat încolo.

”, a adăugat acesta, ajungând la capătul răbdării.

Tu l-ai cărat pe mielul ăla care are… cât? Zeci de kilograme… ”, a rămas surprinsă soția lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Cum arăta Inna în adolescență? O mai recunoști? S-a transformat radical!- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

Am încercat singur sau când i-am mutat o gheretă sau cei care au tăiat salcia, au toaletat copacii. Și într-o seară mi-au lăsat în altă poziție și am tras eu și cred că atunci mi s-a întâmplat ceva la spate. Am făcut un efort, cine știe… sper să n-am vreo… încârligătură pe acolo! Mâine mă duc să-mi fac radiografie, că nu mai… ”, a explicat prezentatorul TV.

Dar nu știu, dar du-te la un centru care are tot acolo și radiografie și… soluții… ”, l-a îndrumat Cristina Șișcanu.

Sper să nu fie nevoie să caut un chiro-practician, care trosnește oasele! (…) Dacă de o lună nu-mi trece… ”, a adăugat acesta, vizibil afectat.

Păi dar nici nu ai făcut nimic!”, a punctat soția lui." N-am luat nimic… ”, a recunoscut acesta.

Păi ce ai luat, antiinflamator, dar din când în când… Dar știi că trebuia să iei antiinflamator câteva zile la rând, dar cel mai bine și cel mai bine să te duci la un centru din-ăsta specializat, ca să-ți facă investigații și să-ți dea soluțiile necesare. ”, a încheiat Cristina Șișcanu.

prezentator tv
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce face Cristina Șișcanu în fiecare săptămână și cum reușește să îi adune la aceeași masă pe toți cei dragi? „Avem tradiție în familie.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Monica Anghel, aspru criticată pentru kilogramele în plus: ”Și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine”

5 preparate delicioase și sănătoase pe bază de dovleac

Un nou concurent intră în „Casa iubirii”! Aflați cum reacționează fetele marți, 15 octombrie, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies