Cu ce rămâne Simona Halep după cel mai dificil an din carieră

Cu ce rămâne Simona Halep după cel mai dificil an din carieră
Cu ce rămâne Simona Halep după cel mai dificil an din carieră

2021 a fost fără niciun dubiu cel mai dificil an din cariera Simonei Halep, fiind marcat de accidentări care au împiedicat-o să joace la cel mai înalt nivel.

Iată, așadar, 5 concluzii după acest an dificil din cariera Simonei:

1. A suferit cea mai gravă accidentare din carieră - În luna mai, Simona a fost cu adevărat ghinionistă și a suferit cea mai gravă accidentare a carierei. S-a întâmplat în meciul din turul 2 de la Roma, cu Angelique Kerber. La un moment dat, Simona s-a împiedicat și nu a mai putut continua meciul. Încă din prima clipă a părut că este ceva grav, iar sportiva noastră a fost nevoită să stea departe de teren timp de trei luni. Din acest motiv, a pierdut turnee importante. Dar nu a fost singura accidentare din 2021. Totul a început la Australian Open, unde Simona a resimțit dureri. A ratat turneele de la Doha și Dubai, apoi a revenit după o lună pe teren. După accidentarea de la Roma, a avut noi probleme medicale la Cincinnati, motiv pentru care a abandonat. Iar anul l-a încheiat cu o nouă accidentare, suferită la Linz.

2. Sfertul de la Australian Open, cel mai bun rezultat la un Grand Slam - Simona nu a putut juca la Roland Garros și Wimbledon din cauza accidentărilor. În aceste condiții, sfertul de finală de la Australian Open este cel mai bun rezultat la un Grand Slam din 2021, ținând cont că la US Open a fost eliminată în optimi de Elina Svitolina. În ce privește turneul de la Antipozi, Simona a fost oprită de Serena Williams. Jucătoarea noastră are însă șansa să se revanșeze la ediția din 2022, fiind a șaptea favorită la câștigarea turneului, conform cotelor din secțiunea pariuri sportive NetBet. Simona are cota 15.00 și este întrecută de Ashleigh Barty (cota 5.50), Naomi Osaka (cota 6.00), Aryna Sabalenka (cota 12.00), Garbine Muguruza (cota 13.00), Anett Kontaveit (cota 13.00) și Emma Răducanu (cota 14.00).

3. Primul sezon fără trofeu din 2012 încoace - Pe fondul problemelor medicale, Simona nu a putut juca la cel mai înalt nivel. În aceste condiții, nu a câștigat niciun trofeu WTA pentru prima dată din 2012 încoace. Sportiva noastră are o singură finală, la Transylvania Open, pe care a pierdut-o în fața lui Anett Kontaveit. Inclusiv în 2020, într-un an cu puține turnee, Simona a avut trei titluri câștigate, la Dubai, Praga și Roma. Totuși, accidentările au împiedicat-o să-și etaleze adevăratul joc pe Simona.

4. A ieșit din top 10 WTA după mai bine de 7 ani - Având în vedere că nu a jucat la foarte multe turnee, Simona nu și-a putut apăra punctele. Din acest motiv a ieșit din top 10 WTA după mai bine de 7 ani. Sportiva noastră a intrat în premieră în top 10 WTA în ianuarie 2014 și nu ieșise nicio clipă, fiind cea mai constantă jucătoare din circuit. Totuși, ea va încheia anul pe locul 20 în clasamentul WTA. Aceasta va fi cea mai slabă clasare la final de an pentru Simona din 2012 încoace.

5. S-a despărțit de antrenorul Darren Cahill - În această toamnă, Simona a anunțat că nu va mai colabora cu australianul Darren Cahill. Cei doi au lucrat timp de 6 ani, iar de numele său sunt legate victorii importante. Totuși, Simona a ajuns la concluzia că relația s-a uzat, astfel că l-a numit în locul lui Cahill pe Adrian Marcu, alături de care a mai lucrat în trecut.

Dacă în plan sportiv lucrurile nu au mers tocmai bine pentru Simona, în ce privește viața personală totul a fost perfect, iar sportiva noastră s-a căsătorit cu Toni Iuruc.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Te-ar putea interesa și...
Cookies