Cu ce se asortează culoarea fuchsia? 5 culori care se potrivesc

Cu ce se asortează culoarea fuchsia?
Cu ce se asortează culoarea fuchsia?

Cel mai intens roz, care reușește să atragă atenția oriunde, nu este altul decât cel fuchsia. Cele mai multe persoane poartă această culoare vară, dar nu este o regulă, deoarece poate fi folosită ori de câte ori cineva simte.

Chiar dacă pare greu de crezut, acest roz reușește să te facă mai înaltă. Iată cu ce se potrivește fuchsia și cum o poți stiliza!

Dacă nu știi cum să te îmbraci, iar ținuta pe care ai ales-o este una simplă, ei bine, poți sta liniștită, deoarece adăugarea unui roz fuchsia va schimba situația din orice punct de vedere.

Fuchsia reprezintă o nuanță rezultată din amestecul culorilor albastru și roșu.

Denumirea ei derivă de la înflorirea bogată a unei flori cultivate în zonele sud-americane. Deși de mult timp a fost un element distinctiv în industria modei și în designul interior, în prezent devine mai solicitată ca niciodată.

Citește și: Analiza cromatică, secretul unui chip perfect armonios. Ce înseamnă, de fapt, această procedură?

Cu ce se asortează culoarea fuchsia

Din punct de vedere definitoriu, nuanța fuchsia se potrivește în mod special persoanelor blonde, brunete și șatene ce au un ten cald, cu nuanțe galbene și măslinii. Această culoare subliniază frumos bronzul din timpul verii, însă nu se potrivește cu tenul palid sau cu nuanțe de roz, deoarece poate accentua imperfecțiunile.

Cu toate acestea, femeile cu un simț înnăscut pentru modă, chiar și cele cu un tip de piele rece, aleg adesea să introducă fuchsia în ținutele lor, însă mai mult ca un accent non-dominant.

Fuchsia este o culoare îndrăzneață și vibrantă, ceea ce o face o opțiune interesantă pentru a fi asortată în diferite combinații. Există mai multe variante și stiluri pe care le poți aborda pentru a integra cu succes fuchsia în ținutele tale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se asortează culoarea fuchsia?
Cu ce se asortează culoarea fuchsia?[Sursa foto: freepik]

Fuchsia și animal print

Această culoare poate fi combinată și cu un animal print, deoarece, în această ținută, bluza cu culori neutre are rolul de a potoli intensitatea rozului fuchsia, iar dacă adăugăm o geantă maro va fi perfectă echilibrarea cromatică a ansamblului.

Fuchsia şi mov

Fuchsia cu mov formează o combinație îndrăzneață și de impact, dând naștere unei asocieri pline de energie și stil.

Fuchsia, ca o culoare strălucitoare și vibrantă, se potrivește perfect cu movul, care adaugă o notă de mister și rafinament. Această combinație este potrivită atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară, oferind un look îndrăzneț și atrăgător.

Fuchsia și albastru

Combinația dintre fuchsia și albastru poate crea o ținută îndrăzneață, plină de vitalitate și contrast. Aceste două culori vii pot merge împreună foarte bine, dar este important să alegi cu atenție nuanțele pentru a obține o combinație reușită.

Fuchsia și verde

Combinația dintre fuchsia și verde poate fi una îndrăzneață și proaspătă, aducând o notă vibrantă și dinamică în ținutele tale. Alegerea nuanțelor potrivite este cheia pentru a obține o combinație reușită între aceste două culori puternice.

Fuchsia și turcoaz

Combinația dintre fuchsia și turcoaz poate fi una extrem de captivantă și veselă. Aceste două culori vibrante își completează reciproc strălucirea și creează o estetică plină de energie și prospețime.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se asortează culoarea fuchsia?
Cu ce se asortează culoarea fuchsia?[Sursa foto: freepik]

Cum poți combina aceste culori pentru a obține ținute unice

Aceste culori sunt foarte ușor de combinat, ia rezultatele vor fi de-a dreptul unice. De exemplu, poți opta pentru piese de îmbrăcăminte în culori puternice și intense, cum ar fi o rochie fuchsia combinată cu puțin turcoaz, cum ar fi o eșarfă sau pantofi. Acest contrast puternic va atrage cu siguranță atenția și va crea o ținută îndrăzneață.

Nu este deloc greu să stilizezi articolele vestimentare, iar cu exemplele de mai sus vei reuși să faci furori. Tot ce trebuie să faci este să amesteci culorile intense și puternice, cu care nu vei trece neobservată oriunde te-ai afla.

Cu ce se asortează culoarea fuchsia?
Cu ce se asortează culoarea fuchsia?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum se asortează șosetele la costum. „Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies