Cu ce se asortează rochia de blugi

cu ce se asorteaza rochia de blugi
Cu ce se asortează rochia de blugi

Rochia de blugi este un articol vestimentar purtat destul de des. Însă știați cu ce o puteți asorta mai bine, pentru a avea un look potrivit?

Aflați din rândurile următoare cu ce puteți asorta rochia de blugi mai bine, în funcție de preferințe, dar și de evenimentul la care participați. În plus, descoperiți și care sunt stilurile în care puteți include acest articol vestimentar.

 

Cu ce se asortează rochia de blugi

În anul 2022, rochia de blugi nu are cum să lipsească din garderoba fiecărei femei.

Suntem în perioada în care anii 90 au revenit în timpurile noastre, iar odată cu trecerea timpului apar tot mai des în tendințe. Pe lângă blugii din respectiva perioadă, și cămășile de blugi sunt cele care au revenit în trenduri, iar nu în ultimul rând, chiar și rochiile de blugi. Toate acestea fac parte din categoria articolelor vestimentare care sunt răcoroase, tinerești și cel mai important, la modă.

unde pot gasi o rochie de blugi

Citeste si: 4 Piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Moda masculină

Una dintre cele mai des întâlnite modalități de a purta o rochie de blugi, este ca pe o cămașă. Această modalitate face parte din moda masculină care își pune amprenta de fiecare dată când o femeie, poartă într-o astfel de manieră rochia de blugi.

Acest articol vestimentar vă va oferi un look foarte sexy și totodată feminin.

Pentru un astfel de look, se recomandă să purtați o rochie dreaptă, care să nu fie cambrată pe talie, dar nici să fie strânsă ca pe o centură. Astfel, rochia de blugi va semăna cu o cămașă masculină, însă pe un corp de femeie. Iar pentru a evidenția cât mai bine cu putință latura feminină, este necesar să adăugați la ținută și accesorii.

Printre acestea se numără și pantofii cu toc sau platformă, o geantă, cerceii, colierele și multe alte astfel de accesorii. Iar dacă vă doriți ca look-ul să fie și mai atrăgător și să aibă un aer și mai sexy, ați putea adăuga cu încredere o pălărie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

tinute cu rochie de blugi

Citeste si: Cum afli ce tip de siluetă ai și cum să alegi hainele în funcție de forma corpului

Ținuta stil cowgirl

O altă modalitate în care ați putea purta o rochie de blugi este prin a ține cont să vă evidențiați silueta, iar cum puteți să faceți asta mai bine, decât prin a adăuga ținutei o centură, în zona taliei.

Astfel, veți crea o ținută stil cowgirl, tendința care a revenit în trenduri. Pentru un look complet și pentru a vă evidenția ținuta cât mai bine, puteți adăuga și accesorii de o culoare maro.

Ținuta hipster

Pentru a avea un aspect feminin și senzual, puteți combina cu încredere rochia de blugi cu pantofi cu toc sau platforme. Astfel, cu ajutorul rochiei de blugi, puteți să creați o ținută mai urbană și informală, care să vă prezinte ca pe o femeie hipster.

Pentru a avea o astfel de ținută, puteți amesteca articole vestimentare vintaje, cu cele care se află în tendințe. Astfel, veți obține o combinație cu adevărat interesantă.

rochie de blugi

Citeste si: Cum se asortează șosetele la costum. „Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum!"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ținuta urbanistă

O altă variantă poate să fie reprezentată de purtarea rochiilor de blugi cu modele cambrate, care scot în evidență silueta feminină, iar totodată să o combinați cu articole vestimentare sport. Prin urmare, le puteți combina cu pantofi sport, un hanorac sau un rucsac. Totodată, puteți purta și șapcă sau o geantă mică și sofisticată. Ideea principală este de a amesteca stilurilor, astfel încât să obțineți un look urbanist și foarte modern.

Moda etnică

Rochia de blugi poate să fie combinată de asemenea, și într-o manieră etnică, care se află în trenduri de câteva sezoane bune. Astfel, veți forma un stil care va evidenția latura interculturală, iar totodată și la modă. Pentru un astfel de look, va trebui să optați pentru accesorii și haine cu un imprimeu etnic, iar aici este vorba despre pelerine, genți, pălării și alte astfel de articole vestimentare.

Pentru o astfel de ținută nu ar trebui să renunțați la accesorii, dimpotrivă, ar trebui să purtați eșarfe, pălării, pene și altele de acest fel. Se recomandă să purtați coliere sau cercei mari, precum și inele și brățări, pentru a vă scoate în evidență ținuta.

ce rochie de blugi mi se potriveste

Citeste si: Cum trebuie să te îmbraci la interviul de angajare. Recomandări pentru o ținută corespunzătoare

Atunci când vine vorba despre culorile rochiei de blugi, acestea sunt diverse și se pot alege în funcție și de momentul zilei sau de ocazia la care participați. Puteți alege culori neon în zilele călduroase, negru în serile în care ieșiți la o întâlnire sau la o petrecere, vișiniu sau animal print și multe altele. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cu ce asortezi pantofii roșii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies