Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași. Care este secretul

Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași
Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași

Încălțămintea ta sport preferată poate fi din nou purtată, dacă singura problemă este diferența de culoare a benzii albe de jur împrejurul perechii! Descoperă cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași.

Fără doar și poate cel mai satisfăcător moment este atunci când ajungi acasă, după o sesiune lungă de shopping, și deschizi cutia cu noua ta achiziție: o pereche de adidași cu talpă albă pe care i-ai ales pentru că se potrivesc la mai multe combinații vestimentare. Ești mai mult ca sigur că îi vei purta mult timp, astfel că deja te gândești la momentul în care s-ar putea să se deterioreze.

Află cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași în doar câțiva pași simpli, la tine acasă, cu produse pe care cu siguranță le ai deja!

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum cureți o RODIE

Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași
Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași[Sursa foto: PixaBay]

Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași

Primele lucruri care îți vin în minte în momentul în care realizezi că perechea ta preferată de încălțăminte are nevoie de o reîmprospătare sunt, cu siguranță, soluțiile speciale pentru curățare.

Acestea sunt bune nu numai pentru a readuce strălucirea adidașilor, ci și pentru a menține durabilitatea acestora.

Dar chiar și așa, ce faci dacă nu ai produse special fabricate când te gândești la cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași? Există mai multe produse pe care cu siguranță le ai deja în casă. Am adunat patru metode simple, menite să readucă strălucirea adidașilor tăi, în câțiva pași foarte simpli:

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce se curăță parchetul laminat

Detergent

Detergentul praf se numără printre cele mai bune soluții pentru a curăța talpa îngălbenită de la adidași. Aveți nevoie de câteva doze de detergent praf de rufe, doi litri de apă caldă și o periuță de dinți veche.

Udați talpa îngălbenită de la adidași cu apă caldă, iar mai apoi presărați detergentul praf pe toată suprafața acesteia.

Lăsați să acționeze cel mult 40 de minute, iar mai apoi frecați ferm cu periuța de dinți pe toată talpa îngălbenită.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sfat: În loc de periuța de dinți puteți folosi și un burete de sârmă pentru un rezultat mai rapid și mai vizibil. Este de recomandat ca pe tot parcursul procesului să purtați mănuși sanitare pentru a nu vă irita pielea din cauza detergentului de rufe.

Detergent
Detergent[Sursa foto: PixaBay]

Bicarbonat de sodiu și oțet

Bicarbonatul de sodiu este adesea folosit pentru albirea încălțămintei. Pentru această metodă veți avea nevoie de două linguri cu vârf de bicarbonat, 60 mililitri de oțet și 50 mililitri de apă caldă.

Pune bicarbonatul și oțetul în apa caldă și amestecă toată compoziția. Ulterior, aplică pasta formată pe o periuță de dinți și freacă bine talpa îngălbenită de la adidași.

Bicarbonatul de sodiu este foarte bun și pentru eliminarea mirosului neplăcut din încălțăminte! Pentru a reda prospețimea adidașilor tăi trebuie să presari câte o lingură de bicarbonat de sodiu în interiorul perechilor și să lași să acționeze pe toată durata nopții. Dimineață vei observa că mirosul neplăcut și petele au dispărut ca prin minune!

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce se curăță vopseaua lavabilă uscată de pe haine

Bicarbonat de sodiu
Bicarbonat de sodiu[Sursa foto: PixaBay]

Cu ce se curăță talpa îngălbenită de la adidași: Pastă de dinți

Pasta de dinți este adesea folosită pentru a curăța talpa îngălbenită de la adidași. Dacă vă gândiți la cum să redați prospețimea acestora, pasta de dinți este o metodă foarte ieftină, de casă, care funcționează cu adevărat. Nu aveți nevoie de alte materiale sau trucuri suplimentare. Iată cum se procedează:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru început trebuie să scuturați bucățile de murdărie și praf de pe adidași. Mai apoi, udați talpa cu apă călduță și umeziți periuța de dinți. Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți direct pe talpa îngălbenită, iar după frecați ușor fără să atingeți materialul textil.

Ulterior, ștergeți cu un burete umed toată cantitatea de spumă formată de la pasta de dinți. Dacă este nevoie, repetați procedura.

Pastă de dinți
Pastă de dinți[Sursa foto: PixaBay]

Suc de lămâie

Ștergeți talpa adidașilor cu un burete sau cu o cârpă umedă, iar mai apoi stropiți toată suprafața îngălbenită cu suc de lămâie și lăsați să acționeze aproximativ 10-15 minute.

După ce sucul de lămâie și-a făcut efectul, luați o perie de dinți sau un burete de sârmă și frecați ușor talpa îngălbenită de la adidași.

Suc de lămâie
Suc de lămâie[Sursa foto: Unsplash]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu ce se spală bureții de machiaj. Care sunt etapele pentru acest proces?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies