Cu ce se îmbracă nașa la nuntă. Ghid complet pentru alegerea ținutei perfecte!

Cu ce se îmbracă nașa la nuntă. Ghid complet pentru alegerea ținutei perfecte!
Cu ce se îmbracă nașa la nuntă. Ghid complet pentru alegerea ținutei perfecte!

Nunta este un eveniment important atât dacă ai rolul miresei, cât și al nașei. Cu toate că nu este de dorit ca o altă femeie să eclipseze mireasa, dacă ai rolul de nașă, îți dorești să arăți splendid. Atât rochia, cât și accesoriile, coafura și machiajul trebuie să se potrivească și să arate splendid, pentru ca întreaga ținută să fie demnă de statutul de nașă.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de ținute potrivite pentru un astfel de eveniment, dar și sfaturile oferite de Roxana Stancu, reprezentantul unui showroom de rochii.

Rochie pentru aer liber

rochii nasa elegante
Rochii elegante pentru nașă[Sursa foto: Freepik]

Ca pentru orice alt eveniment, ținuta pentru o nuntă trebuie aleasă în funcție de locație. În ultima perioadă, mirii optează din ce în ce mai des pentru o petrecere în aer liber, fie pe plajă, într-un parc sau într-un loc special amenajat.

În cazul acesta, chiar și dacă ești nașă, este esențial să porți o rochie ceva mai lejeră. Chiar și acestea pot fi spectaculoase, mai ales dacă vei alege o rochie potrivită siluetei tale. În cazul în care locația este una foarte relaxată, cum ar fi o plajă, poți ajusta ținuta cu o pălărie.

„Locația este foarte importantă, dacă suntem în aer liber și soarele este puternic, nu merge să avem o rochie foarte strălucitoare.

Trebuie să alegem un material mai fluid, mai potrivit orei. Doamnele preferă albastru, verde, iar ca și nașă, dacă găsim și componente precum smaraldul, turcoaz, nuanțe mai deosebite, cât să se distingă de restul invitaților, ar fi un plus.”, a precizat specialistul in cadrul rubricii "Tu dai moda!" a Stirilor Kanal D.

Chiar dacă optezi pentru o rochie mai simplă, poți alege o culoare vibrantă, care să îți ofere eleganță și rafinament.

Rochiile roz pal sau fuchsia au început să fie din ce în ce mai râvnite.

Rochia cu decolteu

rochii nasa de zi
Rochii de nașă pentru zi[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: 6 accesorii de care orice femeie are nevoie, indiferent de vârstă

O nuntă este ocazia perfectă pentru a ne simți ca într-un basm cu prințese, mai ales dacă locația este una extrem de elegantă.

În cazul acesta, rochiile cu decolteu clasic sunt potrivite. Acestea sunt asociate adesea cu nunțile regale, cu covorul roșu sau cu petreceri la castel. O astfel de rochie lungă, cu un decolteu clasic, avantajează multe femei și cu siguranță te vei bucura de eleganța de care ai nevoie. În cazul în care vrei să te simți mai sexy, alege un astfel de model de rochie, ce are însă și o crăpătură pe picior.

De asemenea, rochiile cu trenă la spate sunt o alegere potrivită pentru un astfel de eveniment, mai ales dacă locația este una mai selectă. În ceea ce privește accesoriile, poți opta pentru perle sau chiar aplicații discrete și strălucitoare pe rochie.

Rochie care nu lasă multă pilele la vedere

ce culoare are rochia de nasa
Ce culoare are rochia de nașă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Machiaj pentru ochi căprui și păr șaten. Ghid complet pentru un machiaj perfect adaptat acestei combinații elegante!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nunta este momentul în care mireasa trebuie să strălucească și să capteze toată atenția. De aceea, este recomandat ca celelalte invitate să exagereze cu ținuta. În special dacă ai primit rolul de nașă, evită rochiile mult prea vulgare, cu decolteu mare sau cu o lungime mult prea scurtă. Chiar dacă alegi o rochie ce nu lasă pielea la vedere, poți fi în continuare sexy.

„Nu trebuie să lăsăm prea multă piele la vedere.

Dacă avem un bust mai proeminent, nu trebuie pus în valoare. Fusta prea scurtă este un element interzis ca nașă. Animal print este tot pe lista de interzis.”, a mărturisit Roxana Stancu.

cum sa ma imbrac ca nasa
Cum să mă îmbrac ca nașă[Sursa foto: Freepik]

Deși o rochie neagră nu este cea mai bună alegere atunci când vorbim de rolul de nașă la o nuntă, unele femei nu se pot desprinde de această culoare. Cu siguranță vrei să ieși în evidență față de celelalte invitate, așa că poți opta pentru o rochie neagră și lungă, dar cu elemente ce o vor face să arate extraordinar.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies