Cu ce se ocupă CU ADEVĂRAT Roxana de la Puterea Dragostei? Vezi ce activitate îi aduce bani frumoşi şatenei! E un business de viitor! EXCLUSIV!

Cu ce se ocupă CU ADEVĂRAT Roxana de la Puterea Dragostei? Vezi ce activitate îi aduce bani frumoşi şatenei! E un business de viitor! EXCLUSIV!
Cu ce se ocupă CU ADEVĂRAT Roxana de la Puterea Dragostei? Vezi ce activitate îi aduce bani frumoşi şatenei! E un business de viitor! EXCLUSIV!

Roxana de la Puterea Dragostei a pus pe picioare o afacere de succes! Vezi cu ce se ocupă frumoasa şatenă!

Roxana a devenit, de câteva luni, muza numărul 1 a cântăreţilor de manele şi de muzică populară din ţară. Aceasta a primit oferte să joace în mai multe videoclipuri, după succesul înregistrat în clipurile lui Alessio şi Culiţă Sterp. Piesele au fost pe locul întâi şi doi în trending, pe youtube, iar artiştii spun că Roxana are un aport important la această realizare şi, în plus, că le poartă noroc.

Mai mult decât atât, chiar dacă nu mai formează un cuplu, Roxana şi Iancu Sterp au în continuare o prietenie strânsă şi un parteneriat fructuos în afaceri care funcţionează din ce în ce mai bine.

Citeste si: Veste şoc la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu vrea să se împace cu Roxana? Vezi ce condiţii i-a pus tânărul frumoasei şatene!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roxana de la Puterea Dragostei a pus pe picioare o afacere de succes! "Protagonista noastră are aproape 370.000 de urmăritori pe contul oficial de instagram"

Aceştia promovează brand-uri de haine, de accesorii, restaurante, cluburi, dar şi alte business-uri, contracte avantajoase care le aduc sume considerabile în conturi.

Potrivit surselor noastre, Roxana se află pe un loc fruntaş în topul celor mai bine plătite foste concurente de la Puterea Dragostei în colaborările de imagine, şatena cu ochii verzi-albaştri ieşind în evidenţă atât prin frumuseţe şi sex appeal

cât şi graţie sincerităţii, exuberanţei, energiei şi umorului ei inconfundabil.

Citeste si: Mesajul BOMBĂ al Roxanei pentru Bogdan Mocanu! Nu ai crezut-o capabilă să-i spună aşa ceva! "Nu mai există" EXCLUSIV

Protagonista noastră are aproape 370.000 de urmăritori pe contul oficial de instagram, zeci de mii pe facebook şi o sumedenie de pagini realizate de susţinătoarele ei cu care are o relaţie specială.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu dansatoarea unei supervedete! L-a invitat în California! Vezi dacă a acceptat! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies