Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o mulţime de contracte de imagine!

Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o mulţime de contracte de imagine!
Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o mulţime de contracte de imagine!

Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o mulţime de contracte de imagine!

Simona de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase şi sexy foste concurente din casă. Tânăra a ajuns în marea finală a show-ului, iar publicul a apreciat-o pentru că nu s-a implicat în scandaluri, a avut o relaţie bună cu toţi colegii şi, mai mult decât atât, a demonstrat că are principii solide şi i-a testat riguros pe băieţii care au fost îndrăgostiţi de ea.

Până la urmă însă, nici Iancu, nici Jador şi nici Bobicioiu nu au reuşit să o convingă pe protagonista noastră să le dea o şansă, tânăra spunând că nu ar fi compatibilă cu niciunul dintre ei.

Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o comunitate mare şi activă pe instagram

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ei bine, dacă vă întrebaţi ce mai face frumoasa Simona, aflaţi că, după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei, a devenit un adevărat influencer, cu mai bine de 200.000 de urmăritori pe instagram.

Protagonista noastră are o mulţime de contracte de imagine, joacă în videoclipuri, în reclame şi se pregăteşte pentru o carieră în televiziune. În plus, după cum poate observa toată lumea, şatena este din ce în ce mai sexy, dar, aviz amatorilor, are standardele extrem de ridicate când vine vorba de reprezentanţii sexului tare.

În urmă cu ceva timp, tânăra ne-a povestit că ar accepta lângă ea doar un bărbat inteligent, cu simţul umorului, loial şi, în primul rând, fără reputaţie de "fustangiu".



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ligi de la Puterea dragostei, imagine de infarct în oglindă! Cum s-a pozat fosta concurentă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies