Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."

Cu ce ocupa Stefania Druga
Cu ce ocupa Stefania Druga

Ștefania Druga este cea de-a cincea concurentă intrată în Casa Iubirii de la Kanal D. Află cine este și cu ce se ocupă blondina care abia așteaptă să își cunoască sufletul pereche în cel mai nou show matrimonial din România.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă MIHAI DUNCA. „Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul”

Cu ce ocupa Stefania Druga
Cu ce ocupa Stefania Druga[Sursa foto: Instagram]

Cine este Ștefania Druga

Ștefania Druga se numără printre cele 7 concurente din acest nou sezon Casa Iubirii. Blondina își dorește cu orice preț să simtă iubirea adevărată alături de un bărbat exact pe gustul ei, care să o respecte și să o înțeleagă.

Având în vedere că este foarte tânără, Ștefania nu a avut ocazia de a se îndrăgosti în adevăratul sens al cuvântului, însă are toate șansele acum că face parte din emisiunea matrimonială de la Kanal D.

Ștefania Druga are 19 ani, este din București și a venit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni sufletul pereche. Deși este foarte tânără, frumoasa concurentă este pregătită să pună bazele unei relații serioase cu un bărbat exact pe gustul ei: sincer, amuzant și, bineînțeles, inteligent.

În ceea ce privește aspectul partenerului ideal, Ștefania menționează că are o atracție pentru bruneții înalți și cu zâmbet plăcut.

„În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor, dar ar fi bine ca el să fie brunet, înalt, inteligent, amuzant, sincer, implicat și să aibă un zâmbet plăcut”, a spus Ștefania Druga.

Citeste si: Cu ce se ocupă CORINA NICULESCU. „Eu îi voi da totul băiatului pe care îl voi găsi!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce ocupa Stefania Druga
Cu ce ocupa Stefania Druga[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Ștefania Druga

Ștefania este cea de-a cincea concurentă intrată în Casa Iubirii, vine din București, este studentă și este de profesie model. Înalțimea, silueta de invidiat și trăsăturile bine definite îi aduc în mod constat o mulțime de complimente din partea celor din jur, la fel cum s-a întâmpat și în momentul în care a pășit pentru prima dată în casa fetelor.

Tânăra spune despre ea că este foarte sociabilă și că știe cum să se integreze rapid într-un grup, considerându-se în același timp amuzantă și sensibilă. Mai mult, Ștefania spune că, la 19 ani, este o gospodină desăvârșită, deci cu siguranță își va impresiona viitorul partener cu preparatele ei.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, a remarcat încă de la început înlățimea și frumusețea concurentei, motiv pentru care a și întrebat-o care ar fi cel mai mare defect pe care îl are, dacă din punct de vedere fizic este perfectă.

Ștefania nu a stat foarte mult pe gânduri și a mărturisit că este genul de persoană care vorbește foarte mult și că, de obicei, apropiații îi reproșează acest lucru.

„Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. O să vedeți pe parcurs, vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc.

Bărbatul ar trebui să fie amuzant, sociabil, înalt și brunet.

Fără să vreau sunt în centrul atenției, este plăcut. Sper să fie totul frumos, ok și cu băieții să fie bine”, a spus Ștefania, concurenta din Casa Iubirii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă IOLANDA BUZILĂ. „Vreau să-mi găsesc marea iubire”

Cu ce ocupa Stefania Druga
Cu ce ocupa Stefania Druga[Sursa foto: Instagram]

Ștefania a vorbit, de asemenea, și despre motivul pentru care s-ar îdepărta de un bărbat, mai exact ceea ce ar putea să o deranjeze foarte tare. Fiind foarte sinceră, respectuoasă și sociabilă, tânăra spune că nu ar putea rămâne aproape de cineva arogant sau care nu știe să se comporte într-un grup.

„Comportamentul lui sau cum vorbește. Să nu fie arogant, să fie el, autentic, cum sunt și eu, autentică”, a adăugat concurenta din Casa Iubirii.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies