Cu ce zodie se potrivește Capricornul cel mai bine în dragoste. Au cea mai bună compatibilitate

cu ce zodie se potriveste capricornul cel mai bine
Cu ce zodie se potrivește Capricornul cel mai bine în dragoste. Au cea mai bună compatibilitate

Fiecare persoană în parte are undeva un suflet-pereche. Însă zodia Capricorn, oare cu ce zodie se potrivește cel mai bine în dragoste?

Aflați din rândurile următoare care este zodia care se potrivește de minune cu zodia Capricorn, dar și modul în care acestea două își iubesc partenerul în mod normal.

 

Cu ce zodie se potrivește Capricornul cel mai bine

Nativii zodiei Capricorn au nevoie de un partener care să fie la fel de dornic ca aceștia să ia doar ce e mai bun de la viață.

Aceștia formează un cuplu potrivit cu persoanele care au o viziune asemănătoare asupra lucrurilor. Cu toate că nativii zodiei nu se grăbesc să își găsească jumătatea, aceștia nu preferă nici să aibă relații de scurtă durată. Tocmai din acest motiv, Capricornii pot rămâne singuri pentru o lungă perioadă de timp, însă odată ce simt că și-au găsit persoana potrivită, nu îi va mai da drumul.

Zodia cu care Capricornii se potrivesc cel mai bine, este zodia Fecioară.

Datorită faptului că aceștia își doresc să aibă lângă ei un partener dornic de o relație lungă, chiar pentru întreaga viață, Fecioarele sunt cele care le pot oferi acest lucru. Același lucru este valabil și pentru Fecioare, atunci când simt că leagă o relație pe viață.

Șansele ca relația dintre cei doi să devină un real succes sunt extrem de mari, datorită modului în care amândoi obișnuiesc să abordeze latura lor sentimentală.

În ceea ce privește latura profesională, și aceasta este destul de importantă, pentru că amândoi au nevoie de sprijin, iar amândoi îl oferă, pentru a-și realiza scopurile propuse. Nici Fecioara și nici Capricornul nu sunt adepții relațiilor în care partenerii obișnuiesc să facă compromisuri. Pe scurt, cei doi pot forma o relație demnă de invidiat de toată lumea.

cum iubeste capricornul

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Cum iubește Capricornul

Pentru nativii zodiei Capricorn, dragostea este un lucru foarte serios și de obicei adoptă o atitudine prudentă față de acest subiect sau mai ales când este vorba de găsirea unui partener potrivit și de a investi sentimente față de acesta.

Capricornul este tipul de persoană care admiră oamenii care sunt asemănători lor, prin stăpânirea faptelor, ambiția și discreția de care dau dovadă.

Nu acceptă deloc sufocarea în viața de cuplu, infidelitatea sau lipsa de respect. De asemenea, nu îi plac flirturile sau jocurile, însă odată ce se va îndrăgosti, va deveni o persoană foarte devotată romantică și foarte atentă.

Cu greu reușește să se exteriorizeze, pentru că preferă ca mai tot timpul să se afle în gardă, în caz că întâmpină anumite situații care nu îl mulțumesc pe deplin.

Aceștia au nevoie de o relație care să le ofere stabilitate, foarte bine închegată și totodată discretă. De multe ori, Capricornul obișnuiește să își impună o autocenzură, care îi poate aduce blocaje sentimentale, însă este dispus să facă sacrificii dacă va considera că este cazul.

cum iubeste fecioara

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul CHINEZESC din 1 aprilie 2022. O zodie ar putea primi o promovare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cum iubește Fecioara

Nativii zodiei Fecioară tind mai multă să fie rezervați și să păstreze o distanță de marile tulburări afective care pot apărea într-o relație, dar și de furtunile pasionale. Însă atunci când vine vorba de o persoană pe care o iubește, Fecioara este mult mai afectuoasă, senzuală, dar care totodată își ascunde conflictele interioare.

În momentul în care o altă persoană încearcă să o seducă pe zodia Fecioară, aceasta este destul de precaută, preferă mai mult să observe și să analizeze foarte clar stările pe care le trăiește în jurul respectivei persoane, decât să ia decizii de moment. Și Fecioara dorește mai mult să fie prudentă în dragoste și să își aleagă cu atenție persoana lângă care își va petrece tot restul vieții.

În momentul în care Fecioarele și-au găsit persoana potrivită, acestea vor iubi liniștiți, calm, fidel și fără să se exteriorizeze prea mult. De asemenea, nu îi plac deloc gesturile înflăcărate și demonstrațiile amoroase. Își doresc un partener inteligent și perfecționist, care este dispus în anumite moment să facă compromisuri pentru ca relația să fie una bună în continuare.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 31 martie 2022. O zodie este înșelată în afaceri



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce rezervă astrele pentru horoscopul CHINEZESC din 1 aprilie 2022. O zodie ar putea primi o promovare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies