Cu cine își petrece Anna Lesko vacanța. Primele imagini cu presupusul ei iubit

anna lesko
Anna Lesko

Anna Lesko este destul de activă pe rețelele de socializare. În urmă cu o zi, a postat o fotografie în costum de baie, din vacanță. Cu toate acestea, vedeta este rezervată când vine vorba de expunerea relațiilor amoroase.

Se pare că artista a fost văzută alături de un bărbat, în aeroportul din Antalya.

Anna Lesko, vacanță în Turcia alături de un bărbat

anna lesko vacanta
Anna Lesko în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Venim la biserică să primim binecuvântarea”. Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George, s-au logodit!

Conform Mediaflux.ro, paparazzi au surprins-o pe cântăreață, chiar în momentul când a aterizat în Turcia.

Frumoasa blondină se afla în compania unui bărbat, care pare mult mai tânăr decât ea. Pare ca lucrurile să fi înaintat între cei doi, din moment ce au ales să își petreacă acest concediu împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum arată presupusul iubit al Annei Lesko

anna lesko iubit
Anna Lesko și presupusul ei iubit[Sursa foto: Mediaflux.ro]

Citeste si: Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a imitat-o pe Loredana Chivu. Videoclipul a devenit viral

În urmă cu o zi, cântăreața și-a început concediul. A împărtășit în mediul online, o imagine în costum de baie. Anna a demonstrat încă o dată că la 43 de ani, are un corp de invidiat. Însă, vedeta a ales să nu le arate fanilor ei cu cine s-a dus în Turcia.

Momentan, presa speculează faptul că bărbatul cu care era în aeroport, ar putea fi noul ei partener de viață. În imaginile surprinse, se observă cum Anna are o nemulțumire legată de telefonul mobil și îi cere ajutorul. Bărbatul pare destul de atent la frumoasa blondină și încearcă să îi rezolve problema.

Anna Lesko, probleme în iubire

anna lesko relatie
Anna Lesko[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „ Păi ce să cauți tu la plajă? ” Maia Morgenstern, mesaj dur după derapajul lui George Buhnici

În trecut, vedeta a avut o relație cu Irinel Columbeanu. Ulterior, artista a avut mai multe povești de dragoste, alături de oameni influenți, precum Marian Ionescu, Radu Mazăre, Alex Erbașu sau Alin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea. Mai mult, Anna a avut o relație și cu omul de afaceri, Codin Maticiuc.

În 2014, vedeta a anunțat că este însărcinată, iar tatăl copilului ei este chiar colegul său de scenă, Dj Vinnie. După 8 ani, cei doi au rupt povestea de dragoste și au divorțat. Anna are un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Adam.

  „Adam e un copil supervesel, nu e afectat, nu e nevoie de niciun psiholog, nu pune mii de întrebări, se simte bine şi acasă, dar şi când îl vizitează pe tatăl lui.

Adrian îl iubeşte enorm de mult, e un tată grijuliu. Dar în ceea ce mă priveşte, eu am considerat, la un moment dat, că suntem de mână, dar privim în direcţii diferite. Şi el nu a fost de acord. El a spus că priveşte în direcţia mea. Au fost opt ani de zile frumoase alături de el, dar faptul că noi am fost non-stop împreună a influenţat negativ relaţia", a povestit Anna Lesko.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

"Folcloristele astea, nu mai sunt ce au fost! Ce diferența e între ea și Bianca Drăgușanu?!" Cum arată Maria Constantin în costum de baie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies