Cu cine s-a mutat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei? "Am hotărât să..."

bianca comanici si iancu sterp
Bianca Comănici recunoaște că nu locuiește singură la momentul actual

Bianca Comănici nu mai locuiește singură! Cine este colegul ei de apartament?

Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai îndrăgite participante în cadrul show-ului Puterea Dragostei. După ce a reușit să câștige cele două sezoane ale emisiunii, frumoasa brunetă s-a făcut remarcată în lumea mondenă prin frumusețe, perseverență și putere de muncă. Acum, vedeta spune și cu cine locuiește în casă.

Cu cine s-a mutat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei? "Am hotărât să..."

Deși spunea la un moment dat că se concentrează pe carieră, Bianca Comănici a reușit să se dea de gol destul de recent și să declare că nu mai este o

femeie singură.
Acum, vedeta spune și cu cine locuiește în casă și cine anume îi conduce bolidul de lux pe care și l-a dorit atât de mult.

Citeste si: Albert Oprea de la Survivor România, despre relația cu Simona Hapciuc: „Fizicul m-a atras!”

bianca comanici si iancu sterp
Bianca Comănici recunoaște că nu locuiește singură la momentul actual[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Da, este un subiect care s-a tot dezbătut. Eu nu am putut pentru o perioadă să spun cine conduce mașina mea, însă, acum, pot să vorbesc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Este vorba despre fratele meu. Ne-am mutat împreună, de curând. Am hotărât să locuim împreună. Recuperăm astfel anii în care nu am fost în România, nu am fost unul lângă altul și ne este foarte bine așa ”, a mărturisit Bianca Comănici.

Citeste si: Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

De asemenea, Bianca Comănici are planuri mari vara aceasta, căci spune că va merge în vizită la familia Sterp, dat fiind faptul că mama Geta o îndrăgește extrem de tare.

bianca comanici iubit
Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai apreciate concurente care au participat vreodată la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Știu că mama Geta are o simpatie pentru mine. Și eu am pentru dânsa și abia aștept să îi vizitez. Da, o să merg la Hațeg, vara aceasta.

Acum, că am și mașină, îl iau pe fratele meu și mergem împreună la ei acasă, să îi vizităm, pentru că ne-au invitat de foarte multe ori ”, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici spune că relația cu Iancu Sterp este una strict de prietenie, însă vom vedea ce îi rezervă viitorul frumoasei brunete.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Este oficial! Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de 10 ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies