Cu cine se iubește Sandra Izbașa! Primele imagini cu ei

Sandra Izbașa
Sandra Izbașa

Sandra Izbașa este îndrăgostită de un bărbat celebru din România, care a dat de gol relația celor doi. Cine este tânărul care i-a devenit iubit.

După ani întregi în care s-a iubit cu dansatorul Andreei Bălan, Petrișor Ruge, Sandra Izbașa iubește din nou.

Campioana olimpică la gimnastică trăiește cele mai frumoase momente ale vieții sale, de când s-a îndrăgostit din nou de un bărbat celebru din România. Până acum au ținut totul secret, însă sentimentele pe care le au unul pentru celălalt i-a determinat să facă totul public și să își strige fericirea.

Gimnasta radiază de fericire în brațele noului iubit, pe care-l sărută cu patos. Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează un cuplu extrem de frumos, iar cel care a decis să le arate tuturor cât de fericiți sunt a fost chiat actorul.

Citeste si: Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Acesta a publicat recent pe pagina sa de socializare o fotografie în care Sandra îl sărută cu patos, alături de mesajul ”Noi ❤️”.

Imaginea a fost apreciată atât de Sandra Izbașa, cât și de prietena lor Ana Baniciu, care s-a bucurat să îi vadă împreună pe prietenii săi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sandra Izbașa și iubitul
Sandra Izbașa și iubitul[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Sandra i-a lăsat și un comentariu iubitului său, neștiind că acesta îi va da de gol astfel:

„Awww, esti vagaboooont 😂”, i-a scris Sandra celui care este nepotul lui Ștefan Bănică.

Citeste si: Cea mai frumoasă gimnastă româncă a pozat mai provocator ca niciodată! La 30 de ani, Sandra Izbașa s-a făcut fată rea: “Frumuseţe în spatele nebuniei” FOTO

De asemenea, și Sandra a făcut pași în recunoașterea acestei relații. Tânăra a postat două clipuri pe Instagram, în care apare în compania lui Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa a avut o relație cu fiul antrenoarei Mariana Bitang

Înainte de a fi cu Răzvan Bănică, Sandra Izbașa a avut o relație de lungă durată cu Petrișor Ruge, iar cei doi s-au despărțit în secret și nu au vrut să vorbească despre acest subiect. Înainte de Petrișor, Sandra a fost cu fiul antrenoarei Mariana Bitang. Toată lumea credea că cei doi vor face pasul cel mare și se vor căsători.

Sandra Izbasa este multipla campioana mondială, europeană și olimpică, ce a participat la doua ediții ale Jocurilor Olimpice. În prezent, Sandra cochetează și cu actoria



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sandra Izbasa a fost transformata in “Alice in tara minunilor”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies