Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei
Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere. Cine și-a făcut apariția la petrecerea sa, în miezul nopții, concurenta a filmat extrem de fericită totul.

Bianca de la Puterea dragostei a avut parte de cea mai mare surpriză de ziua sa de naștere. Concurenta a lăsat deoparte toate neînțelegerile cu colegii săi și a avut parte de o zi de neuitat.

Ligi, Thalida, Marinela, Robert, Bernadett, Philip și Bianca au mers în oraș de ziua Biancăi, alături de mai mulți prieteni.

Chiar dacă nu se înțelegeau deloc, Ligi și Philip au lăsat deoparte toate certurile din casă și au îngropat securea războiului de dragul Biancăi.

Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei
Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi de ziua ei! Ce a pățit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, Bianca și Berna s-au împăcat, iar această zi importantă nu o puteau petrece decât împreună.

„Inima mea”, a scria Berna în dreptul unei fotografii cu Bianca, semn că prietenia lor este mai puternică.

Marea absentă a serii a fost Ella. Zilele trecute, Bianca și Mary se aflau în mall, iar Ella a trecut pe lângă ele și nu le-a băgat în seamă, după cum a remarcat Bianca în vlogul său. Aceasta a lipsit și de la petrecere.


În acest timp, Livian se afla la Cluj Napoca, alături de câțiva prieteni. Nici fiul lui Nelson Mondialu nu a stat în casă, ci a ieșit la terasă alături de prietenii săi și s-a distrat cu aceștia.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a dat vestea pe internet! Ce a putut să facă în miez de noapte

Mesaj impresionant trimis de Livian

La doar câteva ore după ce i-a trimis un mesaj emoționant fostei iubite, Livian a petrecut departe de ea.

„Bianca, sunt cât se poate de emoționat. Nu știu cum să-ți zic. Vreau să-ți fac surpriza asta în mediul online să-ți dedic clipul acesta ție, în semn de mulțumire pentru faptul că ai existat și încă exiști în viața mea.

M-am gândit ce te-ar putea atinge la suflet, să-ți pună zâmbetul pe buze și gândindu-mă, mi-a venit ideea să pun clipul când ne-am întâlnit prima oară, în Tacksim atunci când a fost meciul de fotbal. Drept dovadă, nu am mințit când am zis să eram la un meci de fotbal, atâta tot că eram cu Bianca. Vă las și vouă să vă bucurați de acest clip să vă gândiți ce bine ne înțelegeam, cât de frumoasă era atmosfera încă de la început și sper să îi urați un călduros „La mulți ani!”.
Te pup și încă o dată, sunt cel mai fericit că exiști: La mulți ani!”, este mesajul transmis de Livian pe Youtube, pe fundalul filmulețului cu cei doi din momentul în care s-au cunoscut.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca și Livian de la Puterea dragostei și-au luat rămas-bun! Ce și-au spus cei doi la plecare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies