Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta

cu cine te casatoresti in functie de zodie
Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta

Multe femei viseaza ziua nuntii. Acel moment perfect in care sabatoresti iubira si fericirea din viata ta.

Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta. Multe femei viseaza ziua nuntii. Acel moment perfect in care sabatoresti iubira si fericirea din viata ta. Si multe femei isi imagineaza cum ar trebui sa fie alesul inimii lor. Zodia ta iti poate indica ce anume ai tu nevoie de la un barbat astfel incat sa fii fericita si cu cine ai cele mai mari sanse sa te casatoresti.

Berbec

Viitorul tau sot: Rac, Berbec sau Balanta

Te indragostesti cu usurinta de barbatii puternici, care se descurca in viata si iti demonstreaza abilitatile lor de a ingriji o familie. Dar, pe langa aceasta siguranta a traiului zilnic, tu ai nevoie de cineva care sa te aprecieze, sa te respecte si sa iti ofere siguranta emotionala.

Afectiunea si intimitatea le vei primi cel mai intens de la un Rac. Dar nici cineva similar tie, din Berbec nu este de neglijat. Si ai avea sanse mari de reusita sa faci casnicie cu o Balanta, care iti echilibreaza momentele impulsive.

Cu cine te vei casatori in functie de zodie
Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Viitorul tau sot: Taur sau Scorpion

Felul tau natural atrage barbati dornici sa faca bine.

Barbati care inteleg despre casnicie ca reprezinta un parteneriat in doi, unde cei doi lucreaza unul pentru celalalt, in beneficiul amandurora. Relatia cu viitorul tau sot va fi una bazata pe confort. Poti gasi asta intr-un Taur ori Scorpion.

Gemeni

Viitorul tau sot: Sagetator sau Berbec

Iti place distractia si ai pretentia ca aceasta sa nu dispara din viata ta doar pentru ca nu mai esti single.

Ai nevoie de cineva care este similar tie cand vine vorba de trasaturile de personalitate. Ar trebui sa iti alegi un Sagetator sau un Berbec, barbati care pretuiesc aventura si stiu sa se distreze in doi in cel mai frumos mod cu putinta.

Rac

Viitorul tau sot: Pesti sau Capricorn

Esti o fire sensibila si ai nevoie de multa sustinere emotionala.

Familia inseamna totul pentru tine. Te poti intelege extraordinar cu un barbat care este si el sensibil, precum cel din zodia Pesti, dar te-ai putea intelege si cu un Capricorn cu picioarele pe pamant, care stie cum sa te ancoreze puternic in viata.

Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta
Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Viitorul tau sot: Berbec sau Varsator

Vei atrage un partener care te respecta pe cat il respecti si tu. Vei cauta un sot cu abilitati de lider, o persoana puternica, dupa cum este si firea ta. Te potrivesti perfect cu o alta zodie de foc, dar poti incerca si cu un Varsator, care te va completa.

Fecioara

 Viitorul tau sot: Pesti sau Balanta

Esti o fire extrem de pretentioasa si nu vei face rabat nici cand vine vorba de partenerul tau de viata. Acest om trebuie sa se ridice la standardele tale, in special cand vine vorba de valori, dar si cand vine vorba de felul in care gestionezi traiul zilnic. Poti incerca cu o persoana din zodia Pesti ori Balanta.

Balanta

Viitorul tau sot: Berbec sau Fecioara

Esti o partenera dedicata si loiala si e doar o chestie de timp pana ce gasesti un barbat care sa te aprecieze pentru aceste calitati cu adevarat extraordinare. Cel mai probabil va fi cineva din zodia Berbec ori Fecioara. Diferentele de caracter specific zodiilor se vor armoniza in timp. Ce conteaza este setul de valori care va unesc.  

Scorpion

Viitorul tau sot: Taur sau Leu

Esti o fire care apreciaza barbatii pasionali si puternici. Vrei totul sau nimic si nu tolerezi pe nimeni in viata ta care sa nu iti ofere. Vei avea o casnicie plina de pasiune langa un Leu sau de stabilitate langa un Taur. Indiferent de alegere, ambele zodii vor adduce pe masa ceea ce cauti de la un barbat.

Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta
Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Viitorul tau sot: Gemeni sau Leu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Esti o fire extrem de inteligenta, esti jumatatea cerebrala intr-o relatie. Vei dori sa te casatoresti cu cineva care te intelege si te completeaza. Si fix asa vei alege. Cel mai probabil sotul tau va fi din zodia Gemeni ori Leu, zodii puternice si pasionale.

Capricorn

Viitorul tau sot: Rac sau Balanta

Tu nu te indragostesti asa usor. Cand o faci, o faci destul de rational, dupa ce ti-ai analizat atent partenerul si ai considerat ca este apt sa te implineasca. Doar atunci lasi pe cineva in inima ta. Esti dedicata si devotata si vei primi acelasi lucru de la un Rac ori Varsator.  

Varsator

Viitorul tau sot: Leu sau Capricorn

Esti o persoana deosebita si vrei ca partenerul tau sa fie si el deosebit sub o forma sau alta. Este perfect normal sa astepti din partea lui tot ce este mai bun si vei avea parte de la un Leu inflacarat care lupta pentru familia lui. Nici un Varsator nu este mai prejos, iti va oferi o conexiune puternica.

Pesti

Viitorul tau sot: Fecioara sau Rac

Esti a doua cea mai sensibila zodie. Poti fi inteleasa doar de o zodie la fel de sensibila ca tine, precum un Rac. Dar nu ar trebui sa neglijezi nici abilitatile analitice ale unui barbat din zodiac Fecioara care, pana sa simta ceea ce simti tu, va intelege ce simti din punct de vedere rational si, ajutat de empatie, te va face mereu sa te simti iubita.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 martie

Citeste si: Ce prevede horoscopul zilnic pentru 23 martie 2022. O zodie o să aibă multe discuţii cu familia

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru zodia Fecioară în IUNIE 2022



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani cash în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte. „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies