„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.” Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră. Ce diferență de vârstă este între cei doi

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.” Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră. Ce diferență de vârstă este între cei doi
„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.” Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră. Ce diferență de vârstă este între cei doi

Se pare că nu a durat mult până când Marius Elisei a decis să își refacă viața pe plan amoros, de la despărțirea de Oana Roman.

Bărbatul le-a oferit fanilor un indiciu și a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare mâna Isabelei și a noii sale partenere, a cărei identitate nu vrea să o dezvăluie.

Citește și: „Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră

Marius Elisei are numai lucruri bune de spus, atunci când vine vorba despre noua lui iubită. Între cei doi sunt doar doi ani diferență, ea fiind mai mare decât acesta, lucru care nu îl deranjează absolut deloc pe fostul soț al Oanei Roman.

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost una plină de dificultăți, iar de-a lungul a zece ani au încercat să remedieze lucrurile și să își dea mai multe șanse.

Chiar și așa, cei doi nu au mai reușit să se înțeleagă, motiv pentru care au decis că cea mai bună varianta este ca fiecare să o ia pe propriul drum.

În cadrul unei emisiuni televizate, fostul soț al Oanei Roman nu s-a sfiit să mărturisească faptul că care o noua relație, care a început în urmă cu 3 săptămâni, pe data de 6 septembrie.

Se pare că cei doi se cunosc de multă vreme, deoarece prima lor interacțiune a fost în anul 2003, la primul lor loc de muncă, dar nu au avut un dialog, până recent, când s-au revăzut, în cadrul unei petreceri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job.

N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.”, a spus Marius Elisei.

Cu toate că nu sunt împreună de foarte mult timp, lucrurile au mers destul de rapid între aceștia. Femeia cu care este fostul soț al Oanei Roman acum lucrează în domeniul medical și are o pasiune foarte mare pentru copii.

„În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calma și iubește copiii. Ea lucrează în domeniul medical.”, a declarat Marius Elisei.

Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră[Sursa foto: Instagram]

Marius Elisei și iubita lui, diferență de trei ani

Între partenera lui actuală și el există o diferență de doar trei ani, lucru care nu îl deranjează pe fostul soț al Oanei Roman.

Se pare că bărbatul are doar 37 de ani, în timp ce ea are 40.

„Atât eu cât și ea am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 37. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”,

a mai mărturisit Marius Elisei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marius Elisei a oferit declarații despre noua lui parteneră[Sursa foto: Instagram]

Ce mesaj i-a transmis Marius Elisei noii sale iubite

Marius Elisei a postat, în urmă cu puțin timp, o fotografie alături de noua sa iubită și i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar fanii i-au complimentat, când au văzut imaginea.

„Îți multumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru ca mi ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura si liniștea pe care mi o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi o oferi. Te sărut ❤️”, a fost mesajul pe care l-a postat Marius Elisei pe pagina lui de Instagram.

Marius Elisei si noua iubita[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început” Oana Roman, singură alături de fiica sa în prima zi de școală! Marius Elisei nu a fost alături de Isa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu mai investesc de mult în haine scumpe. Pun bani deoparte.” Oana Roman se confruntă cu probleme financiare?! Motivul adevărat pentru care vedeta s-a decis să economisească

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies