Cu fierul de călcat în vacanţă: cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când vrei să pui şi fierul de călcat în valiză

Cu fierul de călcat în vacanţă: cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când vrei să pui şi fierul de călcat în valiză
Cu fierul de călcat în vacanţă: cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când vrei să pui şi fierul de călcat în valiză

Călătoriile sunt, pentru mulţi dintre noi, o bucurie, până când ajungem la partea care va defini succesul sau eşecul călătoriei noastre: organizarea bagajelor.

Dacă faci parte dintre călătorii care îşi gândesc bagajul de călătorie astfel încât să nu poată fi prinşi nepregătiţi în nici o situaţie, probabil şi tu te gândeşti să iei în valiză un fier de călcat. Dar merită? Articolul nostru vine cu toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi răspunde la această întrebare, astfel încât tu să iei decizia cea mai bună pentru tine.

Cu fierul de călcat în vacanţă: avantaje şi dezavantaje

O parte importantă din vacanţele memorabile o reprezintă ţinutele. Iar cum cu toţii ne dorim ţinute puse la punct atunci când plecăm în vacanţă, gândul de a lua cu noi în bagaje şi un fier de călcat este tot mai frecvent întâlnit. Înainte de a hotărî că ai nevoie de un fier de călcat în bagaje, iată care sunt principalele lui avantaje şi dezavantaje.

Te ajută să ai un aspect impecabil oricând

Dacă vorbim despre o călătorie de afaceri, aspectul este un element care nu poate fi neglijat. Dacă voiajul tău implică şi contexte formale, atunci un fier de călcat este binevenit în bagajul tău, deoarece te face să arăţi bine fără să depinzi de facilităţile hotelului.

Este mai economic

Deşi poate părea contraintuitiv, să pui un fier de călcat în bagaje te ajută să faci economii atât când vine vorba despre bani, cât şi economie de timp, nedepinzând de curăţătorie sau de serviciile hotelului pentru a arăta impecabil.

Îţi oferă un plus de confort 

În funcţie de zona în care călătoreşti, curăţătoriile de haine şi cazările care pun la dispoziţia vizitatorilor un fier de călcat se poate să nu fie atât de frecvente pe cât ţi-ai dori. Punând un fier de călcat în bagaje te asiguri că o să arăţi şi o să te simţi de revistă indiferent unde mergi.

Ca orice decizie pe care o luăm, însă, adăugarea unui fier de călcat în bagajul de călătorie vine şi cu minusuri. Iată care sunt cele mai importante pe care să le iei în calcul:

Dimensiunea

Unele modele de fier de călcat sunt voluminoase şi greoaie, ceea ce înseamnă că în bagajele tale va rămâne mai puţin spaţiu pentru obiecte pe care îţi doreşti să le iei cu tine sau pentru suveniruri.

Compatibilitatea cu prizele de la destinaţie

Un alt aspect pe care trebuie să-l iei în calcul este că s-ar putea să ai nevoie de un adaptor pentru priza din ţara de destinaţie, în majoritatea ţărilor existând modele diferite de priză faţă de cele de acasă.

Precauţii suplimentare privind siguranţa

Atunci când vorbim despre fierul de călcat pe care îl vei lua în călătorie, aspectele legate de siguranţă devin chiar mai importantă decât când alegi fierul de călcat pentru acasă. Acordă atenţie suplimentară mecanismelor de siguranţă ale fierului tău de călcat pe care îl ai pentru călătorii, pentru a evita producerea incidentelor nedorite.

Adăugarea unui fier de călcat în bagajul de călătorie poate fi un avantaj important, dar orice decizie de acest gen trebuie cântărită atent înainte. Vizitează magazinele şi site-ul Altex.ro şi găseşte-ţi fierul de călcat perfect pentru călătoriile tale dacă decizi să iei unul cu tine.

 


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies