“Cu siguranță îl vor trimite la țară!” De ce nu are Corina Caragea copii? Vedeta a recunoscut totul fără jenă

“Cu siguranță îl vor trimite la țară!” De ce nu are Corina Caragea copii? Vedeta a recunoscut totul fără jenă
“Cu siguranță îl vor trimite la țară!” De ce nu are Corina Caragea copii? Vedeta a recunoscut totul fără jenă

Corina Caragea a recunoscut, în urmă cu puțin timp, motivul pentru care nu are copii. Iată ce a declarat prezentatoarea TV!

Corina Caragea se numără printre cele mai longevive și apreciate prezentatoare TV de sport. Deși are o carieră de succes în televiziune, bruneta nu s-a lăudat niciodată cu apariția vreunui bărbat în viața ei, dar nici nu planuri de nuntă sau copii. Recent, aceasta a discutat despre motivul pentru care nu are copii până la această vârstă!

Corina Caragea, mărturisiri despre motivul pentru care nu are copii

Prezentatoarea TV a dorit să aibă un moment de sinceritate și să le destăinuie fanilor motivul pentru care nu a devenit mămică, fiind o întrebare adresată foarte des. În cadrul interviului, Corina Caragea a dezvăluit că, în mare parte, amintirile sale din copilărie sunt de la țară la bunici.

„Copilăria mea a fost cu multe vacanțe la țară pentru că, nu știu, voiau ai mei să scape de mine sau nu știu de ce, dar mi-a prins bine și chiar mă gândeam că este foarte tristă copilăria unui băiețel sau a unei fetițe

fără o vacanță la țară… Atunci pe vremea aia mă gândeam, da’ de ce nu merg și eu în tabără, în Anglia? Au fost lecții importante pe care acum le privesc cu alți ochi”, a mărturisit Corina Caragea.

Citește și: „Nu cred în frustrările alimentare.” Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce nu are Corina Caragea copii[Sursa foto: Instagram]

Totodată, bruneta a accentuat faptul că, dacă va avea un copil îl va trimite, fără doar și poate, la țară pentru a se bucura de experiențele de neuitat pe care le-a trăit și aceasta, dar și de viața simplă și principiile deprinse de acolo. De asemenea, Corina a dezvăluit că nu suporta călătoriile  cu copii, deoarece pun părinții, de cele mai multe ori, în situații neplăcute și grele, pe care ea nu ar știi cum să le gestioneze.

”Mereu m-am gândit…dacă sau când voi avea un copil, cu siguranță îl voi trimite la țară! Mi se pare foarte dificil totuși să călătorești cu un copil atât de mult, văd în avion…Eu nu aș face față nicio zi cu un copil! Mi se pare foarte dificil, dar am văzut foarte mulți curajoși. Îmi doresc să fie cumințel, să nu deranjeze ceilalți pasageri”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Cine este Corina Caragea. „Mi-a plăcut jurnalismul de mică și am știut că asta vreau să fac”

De ce nu are Corina Caragea copii[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

,,E nerăbdătoare și prea sufletistă.” Betty Salam, despre ce nu îi place la mama ei vitregă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies