„Cu tot cu popă, 500 de euro” Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?

„Cu tot cu popă, 500 de euro” Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?
„Cu tot cu popă, 500 de euro” Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?

Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare, iar reacțiile au fost pe măsură.

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, actorul a adus zâmbetul pe buzele multor persoane, reușind să câștige simpatia publicului atât prin intermediul talentului său actoricesc, dar și cu ajutorul umorului său caracteristic.

Astfel, ori de câte ori are ocazia, Cornel Palade nu ezită să-și distreze publicul prin gândurile haioase care îi trec prin cap.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta atunci când actorul a anunțat că își deschide firmă de bocitoare.

Cornel Palade a dat lovitura în afaceri! Își deschide firmă de bocitoare

Citește și: Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade. Cei doi formează un cuplu pe scenă de mai bine de 30 de ani

 Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?
Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?[Sursa foto: Facebook]

Cornel Palade este un adevărat personaj, care indiferent de situație și de greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, a reușit să treacă peste ele cu zâmbetul pe buze. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta când a hotărât să facă haz de necaz și a anunțat că își deschide firmă de bocitoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Actorul are și o rețetă a succesului, care cu siguranță o să îi aducă un profit considerabil, mai ales în mediul rural.

„Eu am făcut deja rețeta. Am la 300 de euro bocit simplu, plus însoțit mortul la groapă. De acasă până la groapă, în general, cam o jumătate de oră ține, știi? Apoi, am bocit cu însoțitul mortului până la groapă, aruncat în groapă… 400 de euro.

Am bocit, aruncat în groapă, cu tot cu bătut popă, 500 de euro. Am activitate, ce să-ți spun? Iar în restul timpului mă amuz .”, a spus Cornel Palade în cadrul unui interviu pentru fanatik.

Cum au reacționat fanii actorului când au auzit că își deschide firmă de bocitoare

Citește și: „Îmi ceri bani? Tu să-mi dai mie.” Florin Piersic, reacție acidă după ce spectacolul i-a fost întrerupt de către un cerșetor

 Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?
Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși Cornel Palade a vrut să facă o glumă, au existat unele persoane care l-au crezut când au auzit că acesta s-ar ocupa cu înmormântările. Actorul a povestit că unele persoane chiar au început să-l compătimească pentru alegerea făcută.

„Un prieten de-ai mei de la Piatra Neamț se întâlnește cu niște doamne. Și zic: vai, domnule Mircea, săracul domn Palade ce rău a ajuns! Vai, săracul, bocește acum la înmormântări.

A trebuit să dau o dezmințire, că a fost o glumă, că n-a fost serios. Ce vorbești? Oamenii sunt nebuni!”,   a mai spus Cornel Palade pentru sursa mai sus menționată.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies