Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul, construită de familia Sterp? Artistul le-a dezvăluit fanilor toate detaliile

Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul
Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul s-a stins din viață la doar un an după ce marele lui vis s-a împlinit, acela de a avea propria casă.

Ciobanul devenit celebru pe YouTube datorită faptului că era mai mereu prezent în filmulețele făcute de Culiță Sterp a apucat să își îndeplinească marele vis, însă nu s-a bucurat prea mult timp. Frații Sterp au fost de-a dreptul impresionați de povestea lui, așa că l-au ajutat să își construiască propria casă în care să nu-i lipsească absolut nimic. Soarta lui a fost grea încă de mic copil, iar abia acum, la 34 de ani, reușise să își pună toate lucrurile în ordine, însă de un lucru nu a putut scăpa și anume dependența de alcool.

Ion Șmecherul a intrat în comă alcoolică și a murit chiar pe data de 1 decembrie.

Citeste si: Mădălina Pamfile, imagini cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a deschis cufărul cu amintiri

Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul
Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul[Sursa foto: Instagram]

Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul

Familia Sterp i-a construit o casă lui Ion Șmecherul și s-au ocupat să nu-i lipsească absolut nimic, în schimbul promisiunilor că se va lăsa de băut.

Bărbatul nu și-a respectat vorba și a sfârșit tragic, lăsând în urma lui multe regrete, mai ales din partea fraților Sterp care începuseră să țină mult la el. Căsuța cu dormitor, bucătărie și baie, construită special pentru Ion Șmecheru, va rămâne acum, după moartea sa, rudelor.

„Casa o să le rămână fraților lui și nepoților”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ion Șmecherul, condus pe ultimul drum! Unde va fi înmormântat trupul neînsuflețit al ciobanului

Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul
Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecherul

Pe lângă familia artistului, Ion Șmecherul avea și o iubită, Simona, de care se despărțise înainte cu puțin timp să moară.  Bărbatul de 34 de ani a vorbit într-un filmuleț realizat de Culiță Sterp despre iubita lui, însă atunci nu avea cuvinte de laudă la adresa ei.

„Nu, nu-mi mai trebuie Simona. Să stea acolo. Nu am mai vorbit cu ea.  A avut 6 bărbați de când a plecat de la mine. Eu aflu de la soră-sa că ea stă aici. A zis că avut 6 barbați. A fost gravidă, dar nu mai e", spunea Ion Șmecheru' în ultima sa apariție pe YouTube.

Citeste si: Tatăl lui Jador, dezvăluiri despre despărțirea artistului de iubita sa, Georgiana Elisei! S-au separat sau nu cei doi: „Îmi cunosc bine fiul”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul
Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul[Sursa foto: Captură YouTube]

Simona, cea care a fost iubita celebrului cioban, mai are o soră. Femeia este mămică și locuiește împreună cu bebelușul ei într-o casă poziționată foarte aproape de cea pe care i-au construit-o frații Sterp lui Ion.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Familia Sterp, în doliu după moartea lui „Ion Șmecherul”: „Din păcate a avut patima aceasta...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies