Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”
Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Reality show-ul „Survivor Romania” se pregateste sa isi surprinda publicul cu concurenti alesi pe spranceana, celebritati motivate sa demostreze ca isi pot depasi limitele in, poate, cea mai provocatoare aventura a vietii lor.

Inca trei concurenti sunt aruncati in „arena” din jungla Republicii Dorminicane.  Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond se alatura faimosilor deja anuntati – Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna si Roxana Nemes.

 

Supranumit „Banderas de Romania”, datorita aspectului fizic si sarmului care il caracterizeaza in orice imprejurare,   Culita Sterp  a acceptat provocarea “Survivor” si este pregatit sa dovedeasca, pe traseele din Republica Dominicana, ca are, pe langa talent artistic, adevarate abilitati sportive si de supravietuire.

In varsta de 28 de ani, Culita Sterp este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, piesele sale aflandu-se constant in top trendind pe YouTube, cu milioane de vizualizari.  Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Sibiu, si-a urmat mare pasiune: muzica. Carismatic, sincer, direct, mereu atent la oamenii de jurul lui,  Culita Sterp isi propune sa  <supravietuiasca> in jungla si sa vina acasa cu trofeul.

 

" Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil. Sunt ambitios, curajos si duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt bun la suflet si am incredere in oameni care de multe ori ma dezamagesc. O sa-mi lipseasca mancarea, familia, prietenii, dar sper sa castig.

Eu merg cu ganduri bune", a spus Culita Sterp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Ana Porgras  este una dintre fetele de aur ale gimnasticii romanesti. Are in palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Londra din 2009.

S-a retras din viata sportiva la doar 18 ani inaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dupa numeroase accidentari.

In varsta de 27 de ani, este pregatita acum sa infrunte jungla din Republica Dominicana, pentru a demonstra ca si femeile pot supravietuit in conditii greu de imaginat.

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

" Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor",

a declarat  Ana Porgras.

 

Zannidache Edmond, alintat de prieteni si de fani „Zanni”, este un reprezentant foarte iubit al tinerei generatii de artisti, lansati de Alex Velea, in proiectul – „Golden Boy Society”.  In varsta de 23 de ani,  grec de origine, Zannidache are o poveste de viata impresionanta. Abandonat intr-un orfelinat, a supravietuit in conditii dificile, fara iubirea parintilor, dar cu visuri pe care a reusit, prin multa munca si ambitie, sa le transforme in realitate.

Crede cu tarie in forte sale si spune ca toata viata s-a pregatit pentru acest show extrem.

" Mi-am dorit experienta <Survivor Romania>, presimteam ca o voi trai, chiar daca nu stiam cand se va intampla acest lucru. Viata mea a fost <Survivor>, pentru ca  eu am parcurs niste incercari demne de <Survivor>. N-am mancat mult la viata mea, am dormit pe unde am apucat, am avut in fiecare zi grija sa am si a doua zi ce manca si unde sa dorm. Sunt obisnuit sa lupt pentru supravietuire", a declarat Zannidache.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies