Culiță Sterp are de ce să tremure! Carmen de la Sălciua s-a apucat de ”dat la sac”

Culiță Sterp are de ce să tremure! Carmen de la Sălciua s-a apucat de ”dat la sac”
Culiță Sterp are de ce să tremure! Carmen de la Sălciua s-a apucat de ”dat la sac”

Carmen de la Sălciua este extrem de atentă la felul în care arată, motiv pentru care face sport cât mai mult pentru a-și întreține formele care au făcut-o să fie celebră drept cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere.

Și, dacă până de curând, ca mai toate domnișoarele bine din showbiz, Carmen de la Sălciua mergea la sala de sport și făcea exerciții de fitness, de când s-a împăcat cu Culiță Sterp, senzuala cântăreță a schimbat ”macazul”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua se implică în acțiuni caritabile! Vezi ce vrea să facă cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere pentru câteva familii

Citeste si: Gest scandalos în cabina de vot! Cum s-a filmat Culiță Sterp

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, scandaluri peste scandaluri în timpul divorțului! Nu au lipsit pozele nud cu artista!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai exact, de când s-a împăcat cu celebrul Culiță Sterp, iar acesta i-a promis frumoasei Carmen de la Sălciua că va fi ”cuminte” și nu va mai ”călca strâmb”, artista s-a apucat de ”dat la sac””. Probabil, pentru a fi sigură că bărbatul de care este îndrăgostită nu va avea curajul să ”joace la două capete”, Carmen de la Sălciua se antrenează din greu pentru a ști mișcările necesare pentru a-l face KO pe Culiță Sterp.

În altă ordine de idei, rezultatele mișcării susținute în fața sacului de box se văd cât se poate de bine, iar Carmen de la Sălciua se poate lăuda cu ”pătrățele” cât se poate de vizibile, dar și cu forme mai tonifiate decât oricum. De altfel, probabil acesta este și motivul pentru care, de ceva vreme încoace, pozează în ipostaze fierbinți chiar dacă, în fapt, pare îmbrăcată.

Doar că, la poze, ”uită” să își mai ia sutienul, iar în fotografiile pe care le-a făcut în vârf de munte, se poate observa că i-a fost ”răcorică”, mai ales că bluza albă era suficiet de subțire pentru a fi aproape transparentă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare discretă

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună.

De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate.
Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi. Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies