Culiţă Sterp, declaraţie de dragoste pentru Carmen de la Sălciua. Cele mai frumoase vorbe de iubire

Culiţă Sterp, declaraţie de dragoste pentru Carmen de la Sălciua. Cele mai frumoase vorbe de iubire
Culiţă Sterp, declaraţie de dragoste pentru Carmen de la Sălciua. Cele mai frumoase vorbe de iubire

Cantaretul Culiţă Sterp i-a adresat, pe o retea de socializare, cuvinte mai mult decât emoţionante soţiei sale.

Culiţă Sterp este căsătorit cu una dintre cele mai iubite artiste de pe scena muzicală din România, Carmen de la Sălciua, apreciata pentru vocea ei superba.

Cei doi, care formează o familie superbă împreună de mai bine de doi ani, nu ezita sa-si arate dragostea in public de fiecare data cand au ocazia. Topit după partenera lui de viaţă, Culiţă Sterp i-a făcut lui Carmen o superba  declaraţie de dragoste.

Artistul i-a adresat cuvinte care ar emoţiona orice femeie din lume dacă le-ar auzi.

"Fericirea are chipul tău!", a scris artistul pe o retea de socializare, unde a postat si o poza cu el si superba lui sotie, Carmen de la Sălciua.

Carmen şi Culiţă s-au cunoscut, în urmă cu mai bine de 2 ani, la un botez, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste.

Cei doi cred că a fost dragoste la prima vedere. Culiţă Sterp a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod inedit, chiar de Ziua Îndrăgostitilor. În faţa a sute de persoane, prieteni, rude, bărbatul a luat microfonul ca să se facă auzit de toţi cei prezenţi şi şi-a strigăt alesa inimii. După câteva minute de îmbrătisări şi lacrimi de emoţie, tanărul i-a pus, în sfârşit, şi inelul pe deget. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărat să facă şi pasul cel mare: nuntă.
Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar dânsul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în tară, cât şi peste hotare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum a prezis Carmen Harra moartea lui Andrei Gheorghe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies