Culiță Sterp, despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua: „Suntem în relații bune”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Ce a transmis Culiță Sterp despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce se întâmplă între el și fosta sa soție, în ce relații sunt acum aceștia.

La două luni după ce și-au spus adio, Culiță Sters și-a spus părerea despre fosta iubită, Carmen de la Sălciua. Toată lumea spera ca cei doi să ajungă din nou în fața altarului și să lase în urmă problemele care i-au determinat să divorțeze. Însă lucuririle s-au schimbat radical între ei, iar cei doi artiști sunt pregătiți să înceapă o nouă viață, separat.

Cântărețul de muzică de petrecere a declarat în cadrul unui interviu că el și Carmen de la Sălciua au rămas prieteni, însă nu va mai fi nimic între ei.

Mai mult de atât, artistul mărturistește că și-a cerut de fiecare dată iertare față de cea care i-a fost soție și iubită.

”Suntem în relații bune, prieteni!(...) Mai mult de atât, nu.”, a spus Culiță Sterp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"

Acum artistul este pregătit să-și înceapă o nouă relație și întrebat dacă este loc pentru altcineva în viața sa, aceasta a spus: ”Probabil”.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua

Citeste si: Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”

 

Ce crede Carmen de la Sălciua despre Culiță

După ce a afirmat de mai multe ori că nu va șterge pozele cu Culiță de pe contul său de socializare, Carmen de la Sălciua și-a schimbat părerea și imediat a motivat noua decizie.

Citeste si: Carmen de la Sălciua i-a ales numele copilului: „Voi face o fetiță”

”În ultima perioadă gândirea mea s-a schimbat! Am decis să șterg și aceste amintiri, poze, etc și să las trecutul în spate! Nu mă întrebați iar de ce și cum și

pentru ce... pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta! E închis! Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine! Merit asta și asta voi primi!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies