Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! „Nu îți promit că o să avem o viață lipsită de probleme, nicăieri nu e doar lapte și miere!”

Culiță Sterp i-a urat soției sale
Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! „Nu îți promit că o să avem o viață lipsită de probleme, nicăieri nu e doar lapte și miere!”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează o frumoasă familie, alături de fiul lor Milan.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, având o frumoasă familie alături de soția sa, Daniela Iliescu, și fiul lor, Milan. Ieri, a fost ziua de naștere a soției sale, iar acesta și-a transmis iubirea necondiționată și toată recunoștința față de ea, prin intermediul unor fotografii postate pe pagina sa de Instagram, dar și a unui mesaj scris din tot sufletul.

Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit

Citește și: Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au împlinit ieri 2 ani de la căsătorie! Cum au sărbătorit cei doi: "Dacă ar fi să am în fața ochilor, toate florile primite de la el, nu știu unde ar încăpea!"

culita sterp si daniela iliescu
Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

A fost sărbătoare în familia lui Culiță Sterp, ieri, atunci când și-a sărbătorit soția. Acesta și-a dorit să își exprime sentimentele deschis față de ea și să îi facă o urare specială, atât pentru el, cât și pentru Daniela Iliescu.

La mulți ani pentru dragostea mea, iubirea vieții mele! Pentru femeia lângă care Dumnezeu a ales să-mi dea cel mai frumos cadou care îi poate fi dăruit unui om: FAMILIA! Pentru femeia lângă care am devenit cea mai bună versiune a mea si care a fost mereu lângă mine nu

doar la bine, și la greu, și când am avut probleme, a fost acolo și m-a ținut de mână și mi-a zis că o să fie bine și am trecut împreună prin ele. Pentru cea mai frumoasă și bună femeie din viața mea, pentru sufletul meu pereche! Eu te cunosc cel mai bine și știu că ești în stare să treci și prin foc pentru familia noastră și pentru asta nu pot decât să-ți fiu recunoscător și să te iubesc tot mai mult pe zi ce trece.
Lângă tine și băiatul nostru mă simt cel mai bogat și împlinit om. Când ajung acasă și deschid ușa, tot ce am nevoie, este deja acolo, acolo este liniștea mea. Voi sunteți liniștea mea! Am plecat în călătoria vieții alături de tine și vreau să o ducem până la sfârșit împreună. Nu îți promit că o să fie ușor, sau că o să avem o viață lipsită de probleme sau greutăți pentru ca te-aș minți, pentru ca nicăieri nu e doar lapte și miere, dar dacă ne avem unul pe altul și ne iubim nu o să fie nimic greu, o
să trecem împreună peste orice vine la fel cum am trecut prin tot ce a fost. Tot ce îmi doresc acum este doar să fim sănătoși noi si familia noastră că de restul știu că o să ne ocupăm împreună. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot! Pentru cei care vă întrebați, ultima poză este de acum 14 ani de când am terminat liceul
”, a fost mesajul transmis pentru soția sa, pe pagina de Instagram.

Bineînțeles că soția sa Daniela, a și răspuns la mesajul oferit din suflet pentru ziua sa, de către Culiță Sterp, sentimentele fiind reciproce, amândoi împărtășind o iubire necondiționată.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Iubirea vieții mele tu ești! Sunt recunoscătoare pentru ca Dumnezeu mi te-a scos în cale și pentru ca am lângă tine ceea ce pot numi: familia la care am visat mereu ”, a răspuns aceasta, la postarea soțului său.

Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce reproșuri a primit Geta Sterp chiar în ziua în care a împlinit 2 ani de căsnicie? „Astăzi ai 2 ani de căsnicie, cum te prezinți așa, nu te-ai dat cu un pic de luciu?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies