Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii. Artistul, cerere pentru instanță

Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii. Artistul, cerere pentru instanță
Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii. Artistul, cerere pentru instanță

Culiță Sterp este unul dintre ce mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de când și-a început cariera muzicală a reușit să strângă în jurul lui o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin la orice pas și îi sunt alături și în momentele bune, dar și în cele mai puțin plăcute.

În urmă cu câteva luni, Culiță Sterp   a fost inițiatorul unui accident grav, care a avut loc în Cluj-Napoca, iar din acel moment artistului i s-au impus anumite restricții.

Citește și: „A fost operată, tratată și salvată.” Mihai Morar, despre momentul în care fiica sa cea mică a ajuns pe mâna medicilor

Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii

Artistul, trimis în judecată și aflat sub control judiciar, a cerut instanței Judecătoriei Cluj-Napoca să îi dea voie să plece din România în ultimul week-end din luna ianuarie, pentru a putea susține un concert pentru susținătorii lui din Spania.

Având în vedere măsura controlului judiciar, Culiță Sterp nu are voie să părăsească țara, iar din acest motiv i s-a adresat instanței prin avocatul Răzvan Trușcă pentru a se putea face o excepție, având voie să meargă în Spania și să își susțină concertul.

Parchetul nu a fost de acord cu rugămintea artistului pe motiv că nu este o situație excepțională să părăsești țara, atâta timp cât Culiță Sterp își poate desfășura activitatea în România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Instanța a amânat pronunțarea pentru 17 ianuarie, semn că analizează foarte bine cererea lui Culiță Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, în continuare sub control judiciar după contestarea hotărârii judecătorilor. Cererea artistului a fost respinsă

Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii
Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii[Sursa foto: Instagram]

De ce a fost Culiță Sterp trimis în judecată

Artistul a fost trimit în judecată, deoarece, după ce a avut loc gravul accident la Cluj-Napoca, acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive.

Cu toate acestea, artistul a avut foarte mulți oameni lângă el, care i-au înțeles greșeala și nu l-au condamnat pentru ceea ce a făcut, dar în egala măsură au existat și internauți care i-au spus foarte multe cuvinte urâte artistului.

Cu toate acestea, el și familia lui au fost puternici și au încercat să depășească situația, care a fost grea pentru fiecare membru al familiei.

În momentul actual, artistul se poate considera un om fericit, deoarece iubește și este iubit și are un băiețel pentru care ar face totul.

Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii
Culiță Sterp își dorește să cânte în Spania la sfârșitul lunii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Majoritatea femeilor pot să facă asta!” Ileana Sterp, criticată după ce a discutat despre un subiect controversat în rândul mămicilor



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„A fost o căsnicie frumoasă.” Francisca și Bogdan Lățescu au pus capăt relației de 10 ani

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies