Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere!
Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere!

Cântărețul a transmis câteva rânduri de-a dreptul emoționante pe rețelele de socializare, acolo unde spune și că este mândru de tot ce a făcut în viață!

Culiță Sterp, unul dintre cei mai îndrăgiți artisți de la noi din țară, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 29 de ani, iar pentru că a primit nenumărate mesaje și urări din partea celor dragi, cântărețul a făcut și el, la rândul lui, o postare emoționantă pe Instagram. Culiță Sterp și-a sărbătorit anul acesta ziua de naștere departe de familie, căci avea programat în agendă un eveniment privat, la sute de kilometri de casă.

Chiar și așa, gândul i-a stat la cei dragi, iar ca semn de mulțumire pentru tot ce a primit a postat un mesaj care a înduioșat pe toată lumea! 

Citeste si: Theo Rose, apariție uimitoare pe Instagram! Fotografiile care au strâns zeci de mii de like-uri

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere!
Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere![Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere

Artistul este foarte fericit cu tot ce i-a dăruit viața până la vârsta de 29 de ani și nu are regrete în ceea ce privește trecutul lui, căci acum este mândru de realizările sale. Culiță Sterp are o carieră muzicală de invidiat și foarte mulți susținători, iar pe plan personal totul îi merge perfect. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„În 25 oct 1992 mama a adus pe lume un băiat care avea să crească și să devină bărbatul de azi pe care voi îl cunoasteti și unii îl apreciați, alții poate îl criticați, dar cred că mulți îl iubiți! ❤️ Au trecut 29 de ani de atunci, pot spune că nu mai sunt chiar un copil și că viața m-a maturizat și m-a făcut OMUL de azi!

Citeste si: Carmen de la Sălciua, gest neașteptat după ce a aflat că iubitul ei este însurat: „Nu mai are nimic cu această femeie”

Culiță Sterp, mesaj emoționant pe Instagram
Culiță Sterp, mesaj emoționant pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cea mai mare realizare  a mea este băiatul meu și femeia care i-a dat viața și în același timp sens vieții mele ❤️ dar și toată familia mea frumoasă pe care mi-a dat-o Dumnezeu, părinții și fratii mei și mai nou și noii membrii ai familiei pe care îi iubim toți din toată inima!

Să știți că timpul zboară foarte repede, parcă ieri eram copil și azi am un copil! Se spune că un om în viață trebuie să facă minim 3 lucruri: să facă un copil, o casă și să planteze un

pom! Eu până la 29 de ani le-am făcut pe toate 3 și dacă sunt sănătos o să mai fac ce pot! Așa că timpul oricum trece, aveți grijă să treacă cu folos! Faceți cât mai multe fapte bune, și lăsați bunătate și fericire în urma voastră! Vă mulțumesc din suflet pentru urări și chiar dacă nu apuc să vă răspund la toți, le citesc pe toate și vă doresc să vi se întoarcă înzecit! Dumnezeu își iubește copiii Lui!”,  a fost mesajul transmis de Culiță Sterp pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei sale de naștere. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Larisa Udilă, noi detalii despre creștinarea fiului său Milan! Cum va arăta marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies