Culiță Sterp, noi declarații despre botezul băiețelului său: „Dacă se poate facem, dacă nu...”

Culiță Sterp, noi dezvăluiri despre botezul fiului său
Culiță Sterp, noi dezvăluiri despre botezul fiului său

Culiță Sterp a făcut noi dezvăluiri despre botezul fiului său. Ce spune artistul despre marele eveniment pe care vrea să îl organizeze.

Cântărețul a fost prezent în platoul emisiunii „Teo Show” unde a făcut noi mărturisiri despre ultima perioadă, acum că în viața lui a apărut și primul lui băiețel. Artistul este în culmea fericirii pentru că a devenit tătic, iar acum se pregătește de botezul fiului său, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, în cel mai fericit caz. 

Marele eveniment ar putea fi anulat din cauza faptului că s-au impus noi restricții în contextul creșterii cazurilor de coronavirus, iar Culiță a precizat ca botezul băiețelului său ar putea avea loc și anul viitor, atunci când micuțul va

face un an.

Citeste si: Cristian Marinescu și Alexandra revin la Puterea dragostei? Ce dezvăluiri a făcut câștigătorul sezonului trei: „Vor să ne revadă acolo!”

Solistul spune că lista invitaților este deja completă, adâugând de asemenea că printre cei din familie vor fi prezenți și prietenii lui apropiați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Culiță Sterp, noi dezvăluiri despre botezul fiului său
Culiță Sterp, noi dezvăluiri despre botezul fiului său[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, declarații despre botezul celui mic

Botezul are loc acum, la sfarsitul lunii octombrie, pe data de 21. Dar avand in vedere situatiile care s-au impus recent, nu stiu daca o sa mai fie sau nu si ne-am gandit ca in caz ca nu se poate face, o sa-l facem la anul cand o sa aiba copilul un an, pe 17 iunie.

Eu am cantat la foarte multe botezuri si erau copiii mari. Chiar ieri am apucat sa ne facem lista de invitati si am zis sa incercam sa facem. Daca se poate facem, daca nu...am zis ca n-or sa fie foarte multi invitati, in jur de 200. Nici multi, nici putini. Nu facem cu foarte multa lume, cu prietenii mai apropiati, cred ca ei conteaza cel mai mult.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai îndrăgostită de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi tineri

Nu stim deocamdata. 

Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion.

Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine”, a spus Culiță Sterp în cadrul emisiunii de la Teo Show.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Maria Lungu de la Puterea dragostei l-a uitat definitiv pe Marinescu! Cu cine vorbește acum blondina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies